Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám gyorsabbá tenni...

Hogyan tudnám gyorsabbá tenni játékhoz a laptopom?

Figyelt kérdés

Helló!

Sajnos nm vagyok nagy informatikai zseni, ezért más, tőlem tapasztaltabbb emberek véleményét szeretném kérni!

Nem rég kaptam egy Lenovo G50 lapotpot, és szeretném kicsit felturbózni. Jelenle AVG Tune Up turbó sebességén fut elég jól, de elvileg még jobban is ki ehetne használni a lehetőségeit

Elsősorban játékra használom (wow, cod), másodsorban meg szövegszerkesztés stb, de kelleni fog nekem majd szakmához is (kiadványszerkesztés, photoshop stb..) szóval szeretném mégjobban gyorsítani és erre szeretnék ötletet, tanácsot kérni.

Néztem fórumokat, olvasgattam, de túl sok infóra nem leltem, így gondoltam jobb, ha célzottan megkérdezem.

Előre is köszönöm.

2014. nov. 30. 00:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A teljesítmény elsősorban a hardvertől függ, annak cseréjével tudod gyorsabbá tenni. Esetleg tehetsz rá kevesebbet zabáló oprendszert, de az alatt pont a játékaid nem fognak jobban futni.
2014. nov. 30. 00:48
 2/15 A kérdező kommentje:

Virtuális memóriát akarnék növelni.

[link]

Itt ez az oldal, végig csináltam de a legvégén fogalmam sincs milyen értékeket is kéne megadnom.

2014. nov. 30. 00:51
 3/15 anonim ***** válasza:
a memóriát kell bővíteni, ha lehet
2014. nov. 30. 00:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Oké, csak mit írjak az értékekhez. Ott van fent a link amit megtaláltam.
2014. nov. 30. 00:57
 5/15 T/Z ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Esetleg ha elárulnád pontosan milyen laptop is ez?

Processzor, vga, ram?

A lapozófájlt ne piszkáld, hagyd, h a windows állítsa be magának. Azt max. letiltani szokták, nem kibővíteni, nem tudom ilyeneket ki tanácsolt, de ne hallgass rá, egy játék se fog attól jobban futni, h nagyobb virtuális ram van a gépbe beállítva.

2014. nov. 30. 01:02
 6/15 anonim ***** válasza:
játékhoz úgy tudsz gyorsabbá tenni egy laptopot, hogy eladod és az árából veszel egy asztali gépet
2014. nov. 30. 01:19
 7/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a gépem van.

Eladni nem fogom, most én konrkétan arra vagyok kíváncsi, hogyan lehetne turbózni, lehetőleg programokkal vagy beállításokkal. Nekem megfelelő a saját kis céljaimra, hozzászoktam a minimális akadásokhoz, de ha már lehetséges valahogyan gyorsítani akkor megpróbálnám. Csak nem értek hozzá.

2014. nov. 30. 01:31
 8/15 anonim ***** válasza:

játékhoz sehogy sem lehet egy laptopot gyorsítani.

asztali pc-t lehet hardverek cseréjével, elsősorban videokártyáéval

2014. nov. 30. 01:34
 9/15 A kérdező kommentje:

Benyomtam most ezt az AVG Tune Up nevű programot Turbó sebességre vagy mire. És például sokkal jobban fut rajta.

Én olyasmikre gondolok, ami felesleges cuccoktól irányítja át a dolgokat oda ahova kell. Valami ilyesmit motyogtak nekem.

2014. nov. 30. 01:36
 10/15 T/Z ***** válasza:

"Benyomtam most ezt az AVG Tune Up nevű programot Turbó sebességre vagy mire. És például sokkal jobban fut rajta. "

Mi fut rajta sokkal jobban?

Más.

Ez egy elég gyenge hardverrel rendelkező gép.

Az AVG PC Tune upot ismerem a programot magát, de nem használom.

Amiket az átállít, azt kézzel szoktam.

CCleanert töltsd le, azzal az automatikusan induló programok, ill. böngészőbővítmények közül a szükségteleneket ki tudod iktatni.

Amiket én ki szoktam kapcsolni, az az automatikus töredezettségmentesítő, a biztonsági mentés, a frissítések. De ezektől nem lesz jobb a gép, nem azért kapcsolom le őket.

Ja, egy SSD, na az gyorsít egy ilyen gépen, az nagyon.

2014. nov. 30. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!