Szerintetek melyik a legjobb Ingyenes vírusirtó és miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb Ingyenes vírusirtó és miért?2014. nov. 28. 15:38
11/13 A kérdező kommentje:
"Kedves" # 10!
A két legnagyobb MO-i torrent oldalnak (Nc, Bh) tagja vagyok, már-már ős tagja, szóval nem kell itt osztani a nem lévő eszed!
Az hogy nem tetszik a javaslat,
mely a kérdésre sem ad választ
hiszen okkal nagybetű az INGYENES egy dolog.
DE jogosan fejeztem ki nemtetszésem,
mert mindemellett a GYK szabályzata ellen is vétett a javaslat mely nyilvánvalóan törvénytelenre buzdít mikor azt javasolja hogy a fizetős ingyen szerezze be valaki!
2014. nov. 28. 20:23
12/13 anonim válasza:
Jogos a kérdező felháborodottsága
a torrentezéssel kapcsolatban,
törvénytelen és felesleges!
Én javaslom a BitDefender-t, van ingyenes is, a második talán az Avast lenne. :)
Tűzfalnak pedig Comodo Firewall. :)
13/13 anonim válasza:
Hát persze. Jogos a felháborodás a torrentezett, crackelt vírusirtókkal szemben. Én sem bíznék meg egy olyan vírusirtóban amit már szétbuheráltak. Ingyenesek közül én az avastot ismerem és már kb 5 éve használom is. Nincs rossz tapasztalatom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!