Szerintetek melyik a legjobb Ingyenes vírusirtó és miért?
Szerintem a Bitdefender, mert
1) Sok toplistát néztem, és mindenütt dobogós.
2) Nem kér kenyeret, összvissz 3 gomb van a felületén, csendben teszi a dolgát, nincs benne semmi sallang.
# 1
azért ingyenes és ingyenes között is akad bőven különbség...
A független vélemény is csak annyira független, h az nyerte meg, amelyik az összehasonlítást végezte. :D
Kedves kérdező!
Nehéz jó választ adni.
Az egyik vírusirtó észreveszi vírusok 90%-át.
Egy másik is észrevesz 90%-ot, de azokat is, amiket az első nem vett észre, viszont párat átengedett azok közül, amiket az első megfogott.
Na most akkor melyik a jobb a kettő közül?
Használd a nagy nevek vírusirtóit, akkor nem lesz gondod (talán).
És nem akarlak lopásra buzdítani, de semeddig se tart letorrentezni mondjuk a Nod-ot, vagy bármelyik másik crackelt változatát.
A nagy nevek sok esetben csak annyit jelentenek hogy volt pénz reklámra :D
Pl. a McAfee akármekkora név is mert sokan használják, csak nekem volt több olyan alkalmam amikor felkúszott valami programmal.
De nem csak a vírusirtóval van ez így, a Chrome böngésző pont ez, a szádba nyomja a Google hogy ezt használd, az AVAST meg akkora haverja lett hogy kapásból ezt telepítené amikor vírusirtót raksz fel, biztosan akad viszonzás ezért :D
Kedves kérdező!
"az a baj hogy a torrentezett szutykok teljes verziói tartanak amig és nem is biztos hogy frissítik normálisan a vírusdefiníciókat"
Ohh..
Ha ennyire értesz hozzá, akkor miért kérdezel itt egyáltalán?
Hát ha szutyok helyről torrenteznél, akkor még igazat is adok neked, de aki szutyok helyről torrentezik, az meg is érdemli, h ne működjön a vírusirtója.
A vírusdefiníciós adatbázis az frissül.
A programösszetevő nem. Egyrészt ennek frissülése egyáltalán nem biztos, h szükséges a kellő víruvédelemhez; másrészt amint megjelenik egy új verzió, többnyire hamar kikerül az is.
Tessék megbízható torrentoldalakat használni, (ahová nem lehet minden sz×rt feltölteni, különben kivágják a feltöltőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!