Honnan tudhatom meg, hogy linux alatt működni fog-e egy program?
Ubuntu 9.04-et használok, és csak most álltam át windows-ról.
Tehát az a kérdésem, hogy honnan tudhatom meg, hogy linux alatt működni fog-e egy adott program?
Csak úgy, hogy kipróbálom?
Meg ami most konkrétan érdekelne, az az utorrent.
Működik rendesen, vagy el sem indul, vagy esetleg hibásan küldi el az adatokat?
Legjobb a program készítőjének oldalán megnézni, hogy elkészítette-e a linuxos verziót is.
De még egyszerűbb előtte az Ubuntu Szoftverközpontban megnézni (Alkalmazások menün belül van elvileg), és onnan telepíteni.
en kb egy honapja alltam at xp-rol ubuntura,es mar veglegesen toroltem a windowsot.eleg sokoldaluan kihasznalom,es minden programot le tudok futtatni linuxon is,amit windows alatt hasznaltam.a wine-al meg lehet nyitani az exe alkalmazasokat es ha egy kicsit raereztel,akk tobbe nem is teszel windowsot (a wine-t megtalalod a kovetkezo linken linux alatt:
amugy meg eleinte egy kicsit nyugos a kezeles egy windows user-nek,de hamar megszokod,es rajossz hogy sokkal jobban ki tudod hasznalni a linuxot.(en is torrentezek a linuxal,es sokkal stabilabbnak velem a le es feltoltest is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!