Az Linux Ubuntura van program?
És az lenne a kérdésem hogy ubuntu-t akarok felteni mert wind.xp besz@rt igy ezt akarom mert sok jót hallotam róla
anyi lenne akaror a kérdés ubuntura windows progikat kell tenii???
Hát msn helyett van az amsn.
Office helyett OpenOffice.
Van sok program Linuxra..
A szoftver forrásokból azonnal le is tudod tölteni őket minden további nélkül.
Ubuntu.hu-t olvass.
A Windowsos programok és játékot a (az újak nem garantáltak) de futtathatóak Linuxon, a Wine nevű program segítségével.
"Hát ahogy előttem lévő msn mi stb egy ilyen oldalt"
Milyen oldal? Arra vagy kiváncsi, milyen programokat írtak Linuxra, ilyet valószínúleg nem fogsz találni, ugyanúgy mint Windowsra sem. Túl széles a választék. De ha leírod mit akarsz csinálni, biztosan akadnak itt páran, akik adnak tanácsot milyen programok léteznek az adott feladatra.
Elég ha elindítod a Synaptic csomagkezelőt, kiválasztod a kívánt programot, az megkeresi, letölti, telepíti.
"És Ubuntura lehet Dockot tenni pl.:Rocketdock?"
Nem tudom lehet -e, de nem igazán van rá szukség. Létezik kismillió ablakkezeló, mind másképp néz ki, azt használod ami neked tetszik.
Ok köszi de még nem tettem fel a Ubunto-t előre kérdezek.
Milyen ablak kezelők pl.:?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!