Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom újra telepíteni...

Hogyan tudom újra telepíteni a windows 7-et?

Figyelt kérdés

Szeretném újra telepíteni a windows 7 home premium-ot a laptopomon. Sose csináltam ezér nem tudom hogy us megy ez. Néztem pár videót róla.

Szóval. Az lenne az első kérdésem hogy le lehet e tölteni internetről, és utána pendrive-ra vagy cd-re tudnám rakni, és ha lehet valaki linkelne egy ilyen oldalt?

Ha újra lett telepítve akkor hogyan tudom majd aktiválni?(ha lehet ezt részletesebben leírhatná valaki)

Elöre is köszönöm a válaszokat. És ha lehet akkor mégegyszer mondom részletesen írja le ezt az egész folyamatot nekem valaki. :) köszi

2014. nov. 25. 20:00
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
Ha gyárilag előtelepített eredeti Windows 7 -el vetted, akkor jobban jársz ha a Recovery partícióról csinálod.
2014. nov. 25. 20:28
 2/2 lali51 ***** válasza:
Írd be a kereőbe:windows telepítése lépésről
2014. nov. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!