Vannak ezek a hamisított kínai pendrive-ok, amikre ráírnak sok gigát, és a rendszer is annyinak látja őket, aztán valójában csak pár megásak. Hogyan lehet pontosan megállapítani a valódi méretet? Valami progi van ehhez?
Ráteszel annyi adatot, amennyit tudsz, és ki is olvasod.
Amennyit el tudott tárolni, annyi.
"én pontosan szeretném tudni, és nem intervallumfelezgetéssel fájlmásolgatással egy végtelen sorozat határértékeként előállítani a választ"
Nagyszerű, tehát mágiát akarsz használni.
Viccet félretéve, ugyan, mondd már meg, hogy akarod te megjósolni, hogy mondjuk valami adattároló cella - amiről nem tudod, hogy mi - mennyi írási ciklust bír ki?
Mert mondjuk ha csak egyet, akkor a tényleges tároló kapacitása megfelel az elvárásaidnak, csak nagyon rövid életű lesz.
Gyakorlati megoldást el tudok képzelni, ami sok esetben működhet, de elméletben erre a problémára nincs megoldás.
Ha már megvetted, nem mindegy, h jó-e, vagy átverős a pendrive?
Olyan helyről kell rendelni, ahol nem vágnak át.
Pl. ha Hardveraprón oda van írva a 64gigás usb3.0-ás pendriveokhoz, h tesztelt példányok garanciával, és az eladó adatlapja is arról árulkodik, h nem átverős ember, akkor meg lehet nyigodtan venni tőle.
De ha ebayről akarsz távolkeletről rendelni, akkor benne van a rizikó, h a kínaiak átvernek, mivel ez arrafelé népszokás.. :/
Persze az ebayes eladóknak is vannak referenicáik, úgyhogy nem igazán értem, mi is valójában a kérdésed.
Józsefvárosi piacon nem nagyon láttam pendriveokat, ahol meg árultak, azoknál nem gagyi volt, hanem ugyanaz, amit máshol is meg lehet venni (max.lopott).
hihetetlen, hogy senki nem a kérdésre válaszol, kivéve végre ezt az utolsót.
"Ha már megvetted, nem mindegy, h jó-e, vagy átverős a pendrive?"
De, éppen azért tettem fel a kérdést!
Egyébként tudtam, hogy hamisított, de nekem mindegy volt a kapacitása, viszont tudni szeretném, hogy mennyi. Ez az a fajta, ami működik, csak névlegesen több, és ezt szeretném megtudni.
ez a program, amit írt az utolsó ez van OSX, Linux és Windows alá is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!