Miért lehet ez?
Már írtam egy kérdést korábban ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6.. hogy nem lehet bebootolni pendriveról, most megpróbáltam DVD-ről és arró sem lehet bootolni. Most is és múltkor is megpróbáltam úgy feltelepíteni, hogy bejelentkezek Windowsba és onnan telepítem. úgy elkezdi, elmegy 24%-ig, utána felugrik hirtelen 68%-ra és visszaállítja az előző rendszert. Utána, ha bejelentkezek, kiírja, hogy nem sikerült telepíteni a cuccost, ezzel a hibakóddal: 0x80070570 - 0x2000c
Mi a gond?
Mit lehet ezen tetézni valamit rosszul csinálsz
minden operácios rendszer dvd jét clonozni kell
mert ha csak simán kiirod
ez lesz az eredménye
Milyen rendszer pontosan?
Milyen a bios-od? UEFI-s?
ImgBurn-nel írtam ki.
Igen, UEFI BIOS.
Rufus-al kell kirakni pentdrive-ra, de nem NTFS, hanem Fat32-re kell formázni az UEFI-s biosnál a pentdriveot.
Advanced/Main/Standard Mode menübe és ellenőrizzük a SATA Mode beállítását, ha szükséges, állítsuk AHCI Mode-ra a lenti példa szerint;
[megjegyezés: a legtöbb gyártó, érthetetlen módon, IDE Mode-ban szállítja az alaplapokat és a felhasználónak kell az új korszerű Windows operációsrendszeréhez illeszteni a SATA beállítást!]
Nyissuk meg a Boot/ Standard Mode/System Configuration menüt és állítsuk be az UEFI and CSM/Legacy Support/CSM OS opciót Auto módra, így egy későbbi GPT lemezről MBR-re váltáskor ezt az opciót már nem kell állítgatni! Aki nem rendelkezik gépén ezzel az opcióval, az állítsa UEFI módra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!