Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok ilyen programokat?

Tudtok ilyen programokat?

Figyelt kérdés
Fényképből képregényszerű karaktert csinál (tehát nem ceruzarajzzá "váltja" át, hanem egy képregényszerű képpé, amit könnyű lerajzolni, mert ugye nem árnyékokkal ábrázolja pl. az orr vonalát, hanem rendes vonalakkal. Nem tudom, mennyire lehet érteni abból, ahogy fogalmaztam, de remélem valaki tud segíteni :D) Mindegy, hogy letöltős, vagy online! Köszi mindenkinek! :)

2014. nov. 21. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Photoshop szűrői tudják valamennyire de nem tökéletesen, utómunkázni biztos kell rajta.
2014. nov. 21. 02:32
 2/3 tabaki ***** válasza:

Így igaz, automatizálni nem tudod, szerintem legfeljebb az átrajzolás egyszerűsítésére alkalmas referenciaképet tudsz csinálni, erre egyébként a legtöbb ingyenes képszerkesztő is alkalmas:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Vagy próbálkozhatsz a FotoSketcher, EffectBank effektprogramokkal.

Az átrajzolásra javaslom az Inkscape nevű vektorgrafikus szerkesztőt.

Az se mindegy egyébként, milyen fényképet használsz. Kontraszt nélküli, lapos világítással pofán lőtt modellből nemigen lehet elfogadható eredményt kihozni.

2014. nov. 21. 03:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm :) Igazából csak arra kéne, hogy leegyszerűsítve tudjak emberi arcokat rajzolni, tehát, hogy ne kelljen még az árnyékokkal vesződnöm, le tudjam rajzolni az alapot. :)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2014. nov. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!