Milyen jó DVD-író programokat tudtok?
+ Bocs, ez a szerintemezés a mániám, de egy mondatban kétszer kicsit már sok, az egyiket ugord át.
Ami kimaradt: A DVD-lejátszód milyen formátumokat ismer föl tulajdonképpen?
A filmeket mindig AVI-ban szoktam kiírni, viszont ezzel a Nero 8-cal egy dvd-re rámegy 2-3, esetleg 4 is! És hiába választottam ki akkor, hogy egy menetesben írja, meg kiválasztottam vagy a 4x vagy a 8x-szorosat a legvégén. Ennek már nem tudom, hogy mi a neve, már régen írtam ki.
Egy Sencor lejátszóm "van", és azt írja, hogy vinnie kéne az mpeg4, XviD, mp3, dvd/vdc/cd/cd-r/cd-rw/picture cd.
Mikor legutóbb használtam, már nem is játszotta le a rendes dvd-t sem, úgyhogy valószínűséggel elromlott.
Mikor legutóbb írtam ki dvd-t nero 8-cal, megkértem a barátomat, hogy náluk ellenőrizze le, hogy vitte a dvd-lejátszója és nem vitte. :( Ezért nem is kísérleteztem azóta kiírni filmeket.
Köszi.
És most ettől eltekintve, MILYEN PROGRAMOKAT tudtok ajánlani, mivel ki lehet írni a filmeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!