Amit telepítek a virtualbox-ban azt ugyan úgy tudom használni mint ha a pc re raktam volna?
For example : Kali.Linux
Mostanában rá vagyok állva erre a debianra.
Ha telepítem a virtualbox-ban akkor ugyan úgy tudom majd használni mint ha közvetlen a PC re tettem volna?
de ettől eltekintve tegyük fel hogy hogy adott a kali linux.
Felraktam.
Látom a medusa-t.Ha ott van akkor ugyan úgy működik mint a pc-n?
Hát az a célom hogy öcsém gépére rá kapcsolódjak valahogy ip-n hogy anya láthassa hogy mit csinál meg mik vannak a gp-n mert félti hogy valami rosszba keveredik.(12 éves -.-")
Lehet ilyen azzal a Kali Linuxal?
GUI szempontból lassabb lesz, nem olyan jó a grafikus feldolgozása, nincsenek olyan hardveres gyorsításokra lehetőség, így akadozónak, lomhának tűnhet a használata.
A hardverek virtualizálása, azaz átadása se olyan mint ha éles rendszer lenne.
Át lehet dobni USB, COM -posrt, hálózati egységeket neki, de nem fog mindent tudni mint a natív rendszer.
Mert a gazda eszköz befolyásolhatja a hardverek működését.
rákapcsolódás VLC -vel lehet annak szerver részét telepíted az öcséd gépére, amit hiddenbe indítatsz.
te meg rá tudsz bármikor csatlakozni, és látod amit ő lát.
Nincs rendszerhez kötve, mert Linux, Windows, de még androidon is simán megy :-)
de az a baj hogy le van kódolva a gépe :(
A szobájába meg nem tudok bemenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!