Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hang szépítő programot...

Milyen hang szépítő programot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Tudom nem a legmegfelelőbben írtam ki a kérdést, de SOS segítségre lenne szükségem!!!

Használtam már Audacity-t, Repear-t, Virtual Dj.t Traktor Dj.t de ezek közül egyik sem vált be!!!

És nagyon szépen megkérek mindenkit, aki olvassa ezt,és hogy ha tudja hogy milyen programmal lehet, az írja le, hogy melyik programmal lehet a hangot szépíteni.

Például arra gondolok, hogy egy reket csávó, vagy nő énekel, és a programmal a hangját ki lehet tisztítani szépre!

Előre is köszönőm a válaszokat!!!

2014. nov. 20. 02:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valójában neked kellene azt megérteni, hogy iyen program nem létezik. Eddig az összes hozzászólásban erre próbáltak rávezetni. Ami nincs azt hiába keresed. De ha majd mégis megtalálod akkor jelezd itt, hogy mi is tudjuk. :-)
2014. nov. 27. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
2014. nov. 27. 19:12
 13/14 A kérdező kommentje:

" Valójában neked kellene azt megérteni, hogy iyen program nem létezik. Eddig az összes hozzászólásban erre próbáltak rávezetni. Ami nincs azt hiába keresed. De ha majd mégis megtalálod akkor jelezd itt, hogy mi is tudjuk. :-)"

<----- Nem ere voltam kiváncsi, ilyen válaszokat nem kérek, azt meg értem hogy segíteni szeretnétek, és azt értékelem is, és köszönőm!

Csak offokat nem kérek!

2014. nov. 28. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Lassacskán már közeleg a tízéves évforduló, időközben felvirradt a használható mesterséges intelligencia* napja, itt az ideje, hogy kapjál valami tutti (sic!) választ is! 😊

Igen, léteznek olyan szoftverek, amelyek képesek az énekhang minőségének javítására, beleértve a rekedtség és egyéb nemkívánatos hangproblémák korrekcióját is. Ezek a szoftverek különféle technikákat alkalmaznak, mint például a hangszínszabályozás, zajcsökkentés és egyéb hangfeldolgozási eljárások. Néhány népszerű szoftver, amely ilyen funkciókat kínál:

iZotope RX: Az iZotope RX egy professzionális audio restauráló szoftver, amely különféle eszközöket kínál a hangfelvételek tisztítására és javítására. Képes eltávolítani a zajokat, kattogásokat, zörejeket, és a rekedtséget is kezelheti a megfelelő beállításokkal.

Celemony Melodyne: Bár a Melodyne elsősorban a hangmagasság korrekciójára szolgál, számos eszköze van a hang minőségének javítására is. Speciális algoritmusai lehetővé teszik a finomhangolást, beleértve a hangszín és a textúra módosítását.

Antares Auto-Tune: Az Auto-Tune legismertebb a hangmagasság korrekcióról, de tartalmaz olyan funkciókat is, amelyek segítenek a hang minőségének javításában. A rekedtséget és egyéb nemkívánatos hanghatásokat is csökkentheti a megfelelő beállításokkal.

Adobe Audition: Az Adobe Audition egy sokoldalú digitális audió szerkesztő szoftver, amely széles körű eszköztárat kínál a hangfelvételek szerkesztésére és javítására. Különféle zajcsökkentő és hangjavító eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével kezelhető a rekedtség.

Ezek a szoftverek különféle technológiákat és algoritmusokat használnak, hogy a hangfelvételek minőségét javítsák, és eltávolítsák vagy csökkentsék a nem kívánt hanghatásokat. A megfelelő szoftver kiválasztása attól függ, hogy pontosan milyen jellegű hibákat szeretnél kijavítani, és milyen részletességgel szeretnél dolgozni.

😊

* Jó, tudom, szóval akkor "nagy nyelvi modell", nekem aztán édesmindegy...

máj. 30. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!