Milyen hang szépítő programot ajánlanátok?
Tudom nem a legmegfelelőbben írtam ki a kérdést, de SOS segítségre lenne szükségem!!!
Használtam már Audacity-t, Repear-t, Virtual Dj.t Traktor Dj.t de ezek közül egyik sem vált be!!!
És nagyon szépen megkérek mindenkit, aki olvassa ezt,és hogy ha tudja hogy milyen programmal lehet, az írja le, hogy melyik programmal lehet a hangot szépíteni.
Például arra gondolok, hogy egy reket csávó, vagy nő énekel, és a programmal a hangját ki lehet tisztítani szépre!
Előre is köszönőm a válaszokat!!!
Természetesen semmivel. Sorolom, mivel nem lehet:
Ableton Live
ACID Pro
Adobe Audition
Audiomon
Audio Tool
Bitwig Studio
Cakewalk SONAR
Caustic
Max
Digital Performer
energyXT
FL Studio
Fairlight products
GarageBand
Kristal
Logic Pro
Macaw
MAGIX Samplitude
MAGIX Sequoia
Merging Technologies Pyramix
Mixcraft
Mixbus
MU.LAB
MultitrackStudio
MusE
n-Track Studio
Ohm Studio
Orion Platinum
PreSonus Studio One
Pro Tools
Pyramix
RapidComposer
REAPER
Renoise
Reason
SADiE
Sagan Metro
SAWStudio
Soundtrack Pro
Soundtrap
SSL Soundscape Editor
Steinberg Sequel
Steinberg Cubase
Steinberg Nuendo
Tracktion
Usine
Zynewave Podium
Z-Maestro
V-Producer
Semmi mással sem lehet.
értem, és köszönőm, tehát szépítő program nincs, de viszont olyan ami a hamisságot javítja van.
Köszönőm talán az is megoldja a problémát, vagy nem, majd kiderül! :)
Egyre jobb. Ezt azért nem ártana bővrbbrn kifejteni, hogy ugyan mi is az elképzelésed erről a csodaprogramról.
A hamisságot a menedzser javítja ki már a stúdióban. Mégpedig úgy, hogy adott egy fahangú szöszi szexbomba akinek lemezt kell csinálni. Ekkor felhajt egy jó hangú dagadt énekesnőt aki énekel és aztán kussban van mert lefizeti. A videóban, koncerten a szöszi tátog és amannak szól a hangja. A lemezen is a jó hang megy a jó csajhoz. A számítógép ebből a buliból is kimarad, pontosan úgy mint a többi összekevert hang szétszedéséből.
Én segítségért jöttem ere az oldalra, de beszéltek ti itt mindenféle hülyeséget, kezdve a legelején, nem azt kérdeztem hogy mely programokkal nem lehet!
Sem azt hogy milyen dagadt, vagy milyen bomba szöszi a csaj.
elnézést ha megbántok valakit, de ez már sok, és idegel is, egy olyan programra van szükségem amivel a hangomat tudom javítani, és lehetőleg ingyenes legyen, nem vagyok kíváncsi semmilyen bomba csajra, sem dagadtra, csak egy értelmes válaszra, ha nem tudsz akkor ne kommentálj!!!
Ilyen egyszerű!!!!
Köszönőm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!