Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hang szépítő programot...

Milyen hang szépítő programot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Tudom nem a legmegfelelőbben írtam ki a kérdést, de SOS segítségre lenne szükségem!!!

Használtam már Audacity-t, Repear-t, Virtual Dj.t Traktor Dj.t de ezek közül egyik sem vált be!!!

És nagyon szépen megkérek mindenkit, aki olvassa ezt,és hogy ha tudja hogy milyen programmal lehet, az írja le, hogy melyik programmal lehet a hangot szépíteni.

Például arra gondolok, hogy egy reket csávó, vagy nő énekel, és a programmal a hangját ki lehet tisztítani szépre!

Előre is köszönőm a válaszokat!!!

2014. nov. 20. 02:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen semmivel. Sorolom, mivel nem lehet:

Ableton Live

ACID Pro

Adobe Audition

Audiomon

Audio Tool

Bitwig Studio

Cakewalk SONAR

Caustic

Max

Digital Performer

energyXT

FL Studio

Fairlight products

GarageBand

Kristal

Logic Pro

Macaw

MAGIX Samplitude

MAGIX Sequoia

Merging Technologies Pyramix

Mixcraft

Mixbus

MU.LAB

MultitrackStudio

MusE

n-Track Studio

Ohm Studio

Orion Platinum

PreSonus Studio One

Pro Tools

Pyramix

RapidComposer

REAPER

Renoise

Reason

SADiE

Sagan Metro

SAWStudio

Soundtrack Pro

Soundtrap

SSL Soundscape Editor

Steinberg Sequel

Steinberg Cubase

Steinberg Nuendo

Tracktion

Usine

Zynewave Podium

Z-Maestro

V-Producer

Semmi mással sem lehet.

2014. nov. 20. 03:02
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Ki volt olyan büdös paraszt, hogy ezt lepontozta?
2014. nov. 20. 14:52
 3/14 anonim válasza:
Jó hogy lepontoztak, ha vagy 500 olyan programot írtál amivel NEM lehet! Én nem pontoztalak le.
2014. nov. 21. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én zöld kezet adtam erre a terjedelmes listára. :-)
2014. nov. 21. 20:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Kszi a hozzá szollásokat, de ez lehetséges valamelyik programmal, mert már olvastam róla csak a program nevét nem tudom! :)
2014. nov. 22. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Na látod, mindig így van ez. Természetesen azt mindenki tudja, hogy lehetséges, ez nem is vitás, csak azt nem, hogy hogyan, mivel.:-)
2014. nov. 22. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, rekedt hangot semmilyen eq-val, semmiféle clip restoration programmal, de még SpectraLayerrel sem fog tudni senki kitisztítani. Azt, amit mindenki tud, hogy van, csak a neve nem jut eszébe, az az autotune, de az csak a hamisságot javítja.
2014. nov. 24. 00:09
 8/14 A kérdező kommentje:

értem, és köszönőm, tehát szépítő program nincs, de viszont olyan ami a hamisságot javítja van.

Köszönőm talán az is megoldja a problémát, vagy nem, majd kiderül! :)

2014. nov. 26. 01:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Egyre jobb. Ezt azért nem ártana bővrbbrn kifejteni, hogy ugyan mi is az elképzelésed erről a csodaprogramról.

A hamisságot a menedzser javítja ki már a stúdióban. Mégpedig úgy, hogy adott egy fahangú szöszi szexbomba akinek lemezt kell csinálni. Ekkor felhajt egy jó hangú dagadt énekesnőt aki énekel és aztán kussban van mert lefizeti. A videóban, koncerten a szöszi tátog és amannak szól a hangja. A lemezen is a jó hang megy a jó csajhoz. A számítógép ebből a buliból is kimarad, pontosan úgy mint a többi összekevert hang szétszedéséből.

2014. nov. 26. 15:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Én segítségért jöttem ere az oldalra, de beszéltek ti itt mindenféle hülyeséget, kezdve a legelején, nem azt kérdeztem hogy mely programokkal nem lehet!

Sem azt hogy milyen dagadt, vagy milyen bomba szöszi a csaj.

elnézést ha megbántok valakit, de ez már sok, és idegel is, egy olyan programra van szükségem amivel a hangomat tudom javítani, és lehetőleg ingyenes legyen, nem vagyok kíváncsi semmilyen bomba csajra, sem dagadtra, csak egy értelmes válaszra, ha nem tudsz akkor ne kommentálj!!!

Ilyen egyszerű!!!!

Köszönőm!!!!

2014. nov. 27. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!