Hangvégi zaj (vágási probléma a Sound Forge-al kapcsolatosan) Lehetséges okok?
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy esetleg tud-e valaki magyarázatot adni erre a jelenségre, mi lehet a probléma.
Ami miatt ha felveszek-megvágok egy hangot pontosan, majd kimentem és újra megynyitom. A hanganyag végére bekerül egy felesleges "zaj" (ami a hanganyag elejéről kerülhetett oda egyfajta ismétlődésszerűen.)
De ugyanez nem mondható el pl. az Audacity esetébe.
Készítettem egy képet szemléltetvén mire is célzok.
Köszönöm a gyors reakciót! :)
Igen, sajnos hallani is.
- Lehet hogy Audacity-vel kell megoldani a rövid hanganyagok kimentését, fura hogy annál semmi probléma.
(Viszonyt Sound Forge-al gyorsabban menne a dolog.) olyan 1-3 mp-es hangokat mentenék ki effekteknek.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, lehetséges. Nekem pedig Wav-nál jelentkezett a probléma.
- Közben próbálgattam és érdekes hogy ha a format részlegnél tömörítetlenként mentem ki a következő beállítással semmi probléma; Wav | PCM (tömörítetlen)...
Ugyanakkor amint rányomok egy másik tömörítési formátumot pl. ezen beállításokkal konkrétan megduplázódik a hang; Wav | IMA ADPCM | ...
Megnéztem ha Audacity-vel mentem ki IMA ADPCM-be, mi történik és ott tökéletesen kimenti duplázás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!