Mondana valaki olyan linuxot mondani ami telepítéskor felismeri az usb-s wifi antennát?
Figyelt kérdés
Ubuntu és társai+debian nem akart működni nálam sajnos. A win7 viszi a pálmát ezen a téren, csak már unom és szeretném lecserélni, de az eddigi linuxok meg elfelejtették a beállítást. Minden indulás után be kellett állítani.2014. nov. 17. 21:48
1/3 anonim válasza:
Ezt nem nagyon értem. Én Xubuntut használok, egyből felismer mindent. A mobilinternet modemjét a hálózat ikonra kattintva kell beállítani: hozzáad-mobilinternet-ország-szolgáltató, és kész. Elvileg az usb wifi-modemet is így kéne, de nekem azonnal felismerte mindenféle beállítás nélkül. Itt is a hálózat-ikonra kell kattintani, és megjenik egy lista.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Próbáltam xubuntu is,de ott is mindig a gyári wifi antennát veszi figyelembe.USB-s antennát azért használok mert nagyobb sebességet tud.Sajnos a gyári csak 15mb/s-ig engedi(régi thinkpad).
Ha a wifi ki van kapcsolva és csak az antenna van bedugva akkor egyáltalán nem is látja,újratelepítéskor sem.Mig a winnel ilyen probléma nincsen.
2014. nov. 18. 08:26
3/3 anonim válasza:
Akkor próbálkozz a nagy disztrók közül a Mageiával v. openSUSE v. Fedorával, kizártnak tartom hogy nem ismeri fel egyik sem. Nekem TP-Link van és simán működik, de egyébként bármilyen hardvert csatlakoztatsz, reagálnia kellene rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!