Tudtok mondani nekem jó programokat, amiket telepítéskor felraktok szívesen használtok munkánál, programozásnál, képszerkesztésnél, videovágásnál, és nem gagyi ingyenesek?
CD-DVD írás Nero, DVD Shrink
Konvertálás: Format Factory, Xilysoft AVI to DVD Converter, Xilysoft MP3 Converter
Hang: AudioExtractor
Film egyesítés, darabolás s.t.b: VirtualDub
Tömörítées: WinRAR
PDF kezelő: Adobe Reader XI
Rendszerelemző: SIW
Rendszer takarító: Advenced System Care 6., Revo Uninstaller
Adatmentés: GetDataBack for NTFS/FAT
Böngészők: Firefox, Google Chrome
Youtube video letöltés: YTD Video Downloader
Torrent: Utorrent
Vírusírtó: Avast
Codec: K-Lite Codek Pack
Office: Office 2010
Én ezeket a progikat használom és mindent meg tudok csinálni a gépemen.
Köszönöm.
Esetleg vannak még ilyen programok?
Nem baj ha fizetős, licenses, csak gyűjteném az ilyen programokat mert mostanában nagyon nagy szükségem lenne rájuk.
PDF olvasó: Foxit Reader, Sumatra Reader
Office helyett: LibreOffice
Ingyenesek, de egyáltalán nem gagyik!
Videó: VideoLan (VLC).
Takarítás: Ccleaner
Lemez-töredezettség mentesítés: Defraggler
Munka helyett inkább tanulásra internetes oldalakat használok.
Programozáshoz Visual Studio (vagy csak c++ v. c# vagy VB.net nemtudom melyik kellhet neked), képszerkesztéshez nekem bőven elég Paint.NET, a kicsit okosabbak GIMP-et, a nagyon okosak Photoshopot használnak. Videovágáshoz Pinnacle Studio 12-t használok (igen, van frissebb, de nekem ez tökéletes), dvd íráshoz Nero, internetről letöltéshez Internet Download Manager, takarításhoz CCleaner és Defraggler, WinRar és 7zip egyszerre tömörítéshez, Notepad++ szövegszerkesztéshez és alapszinten html szerkesztéshez, Skype chateléshez, Windows Live Mail mint levelezőprogram, Daemon Tools Lite hogyha képfájlokat akarok berakni, ESET Smart Security vírusírtónak, uTorrent mint torrent kliens, Foxit Reader pdf-olvasóként, Total Commander fájlmásoláshoz és leginkább csoportos átnevezéshez.
AudaCity van fent, ha hangot kell szerkeszteni, Cheat Engine mindenféle processben turkáláshoz, Dropbox azért kell hogyha esetleg meghal a gép, ne vesszen oda mindenem, puush (gombnyomásra printscreen, és fel is rakja a puu.sh oldalra, azonnal linkelhetem) megy mindig, bármikor kellhet screenshot, Fences Pro mint asztalon ikonrendező szoftver, FormatFactory mindenféle konvertáláshoz, Fraps játékfelvételhez, Camtasia pedig csak sima képernyőfelvevőnek, Google Chrome alap böngészéshez, Mozilla pedig akkor ha valamilyen addon csak mozillára van és éppen kell, K-Lite Codec Pack kodeknek, Hamachi hogyha véletlen hamis LAN-t kell szimulálni, ManyCam webkamera szimulátor, MalwareBytes' Anti Malware malware kergető, mIRC normális IRC-zéshez, OpenVPN vpn használathoz, BlueStacks android szimulátorhoz, Sandboxie virtuális környezetben futtatáshoz, VirtualBox igazi virtuális gépekhez, SlikSVN svn checkoutokhoz, TeamSpeak dumáláshoz, TeamViewer távoli irányításhoz, Teleport Pro oldalak offline módban is olvashatóan letöltés, Winamp zenelejátszónak és Xfire ilyen... nem tudom minek, játék közbeni chat, videófelvétel, screenshotozás, broadcastolni gameplayt, hasonlók.
Csak ennyi, ez a gép 1 éve lett újrarakva, kb. 2x ennyi program volt rajta.
köszönöm! :)
ment a zöldkéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!