Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Feliratozás, segítséget...

Feliratozás, segítséget kérek. Hogy kell?

Figyelt kérdés

Soha nem raktam még feliratot film alá, de most nagyon jó lenne nyelvgyakorlás céljából. Letöltöttem több feliratozó programot, is de egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni velük.

Az egyik szépen alárakja a feliratot, de nem tudok rájönni, hogy hol kell elmenteni mp4 fájlba (felirattal együtt). Ha a Save-re kattintok, akkor csak a feliratot mentené.

Van a másik. A feliratot megnyitja, tök jó, meg minden, lehetne szerkeszteni is, de ott meg az égvilágon semi parancs nincs a film importálásához...

Erről a két programról van szó:

[link]

[link]

Ha esetleg valaki ismeri ezeket, vagy ismer egy jól használható feliratozó programot, amivel el tudom menteni mp4-be az egészet cakkumpakk, felirattal együtt, az légy szíves megmagyarázná ezeknek a használatát, vagy belinkelné nekem az oldalt, ahonnan le tudok tölteni egy jó progit?

2014. nov. 16. 22:38
 1/2 Reiber Péter ***** válasza:

A programokat nem ismerem, de szerintem félre gondolkodsz, 10éve nincs már ilyen a filmbe beletett felirat, vagyis nagyon-nagyon ritka (és gány).

Külön felirat file van a filmek mellé (srt, sub), ami alapján a lejátszóprogram (megfelelő plugin) teszi ki a feliratokat a képre.

Tehát nem kerül rá fixen, a filmben továbbra sincs semmi, csak lejátszás közben "vetíti" oda.

2014. nov. 16. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
És sehogy-akármilyen gány módon-sem lehet fixen rátenni?
2014. nov. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!