OpenOffice rajongók! Segítséget kérek! Melyik mappába kell tenni az open office szókincstárát? A 3.41-es verzio van fenn a gépemen.
Letöltöttem a szótár file-t erről az oldalról.
De nem találtam leírást, hogy melyik mappába kell behelyezni.
Van egy új versio, a 4.1.1-es, de ebben nincs szótár. Így helyesírás ellenőrzés sincs. A hivatalos weboldalon, sem a Fórumban nem találok erre való utalást arra, hogy a külön letölthető szótárt melyik mappába kell beilleszteni. Tanácsolja, hogy töltsem le a LibriOffice megfelelő részét, de a LibriOffice, miután egy alkalommal töröltem, mos - igen! - telepítő lemezt kér.
Eszközök - Kiterjesztéskezelőben nyisd meg.
Amúgy tedd fel a 4.1.1-et.
Az alábbiakban beszámolok részletesen, s hogy miért csak most reagálok.
Köszönöm a válaszod. A 3.4.1-ben sikerült is.
Egyszer. Azután tanácsodra megpróbáltam a 4.1.1 -et, ami korábban már futott a gépemen. De a kiterjesztéseknél, a dokumentumok közé az open.office oldaláról levett dict.hu -ra azt mondta, többszöri próbálkozással is, hogy "nem látja". A guta majd megütött.
Letöröltem a 4.1.1-et, "geek uninstaller" kényszerítő módban, és újra próbáltam telepíteni a 3.4.1-et, gondolva, jó nekem a régi is, csak már működjön.
Mit tesz az informatika ördöge?
Kiírja, hogy mivel van újabb versio is a gépemen, azt előbb töröljem le. De hát már letöröltem!!
Most nekiláttam, és a keresőbe beírtam: "openoffice".
A "Programfájlok (x86)" mappában találtam 238 (kettőszázharmoncnyolc) elemet, azt kézzel mind kiszedtem és töröltem.
Töröltem az összes eddigi OpenOffice installáló progit is.
Most mégis azt írja ki a 3.4.1-nél, hogy van újabb versio is a gépemen, azt előbb töröljem le. Tehát, sikertelen.
- - - Huhhhh!
Ezt a cirkuszt, gondolom az teszi, hogy az OpenOffice és a LibreOffice újabban előállt egy fizetős, egy FIZETŐS!!!! versioval. Úgy hívják, hogy EuroOffice. Ott egye meg a fene az EuroOffice összes munkatársát - akik ezt az aljasságot elkövették, kínálva, hogy "töredékéért" adják a progikat, mint a többi szövegszerkesztő.
Egyébként, a 4.1.1 -nél, írja, hogy nem mindenben működik. Hát, aki egyszer megpróbálja letörölni, és újra felrakni, win7 alatt, az ügyes ember.
Most még nem megy.
Ha van jó ötleted, megköszönöm.
Korábban az OpenOffice Béta 4.1 volt a gépemen. Mivel ezt Pedndrive-on őriztem, megvan. Feltettem. Működik. De a dict.hu fájl-t a "kiterjesztéskezelő"-n keresztül nem hajlandó elfogadni, azt írja ki: "nem látszik".
Kézzel betenném, ha valaki megírja, melyik mappába kell betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!