Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Unreal Engine 4-hez milyen...

X483 kérdése:

Unreal Engine 4-hez milyen gép kell?

Figyelt kérdés
Régbben Unreal engine 3-al fogalkoztam most szeretném elkezdeni az Unreal Engine 4-t, de sajnos most elromlott a gépem, újat fogok venni és kiváncsi vagyok, hogy milyet vegyek. Ha valaki le tudná írni a gép árát/ linket adni annak nagyon meg köszönöm. :)

2014. nov. 15. 21:22
 1/2 anonim válasza:
Számítógép kell hozzá. Ez hülye kérdés szerintem mert a laptopom (Dell inspiron 1520 mai értéke 5-20 ezer forint) is futtatja meg az asztali számítógépem is (Intelcore i5 4670k Msi Gtx 760 OC 2gb). Attól függ mekkora dolgod akarsz csinálni rajta.
2015. ápr. 6. 00:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég rég tettem fel a kérdést azóta már rá jöttem. De igazából teljesen mindegy. Vettem egy erős gépet és ezen tökéletesen megy. Előtte lefagyott meg ilyenek, de az a rossz videókártya hibája volt. :D
2015. ápr. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!