Játék készítés (minden amit tudni lehet róla, pl kezelő motor, program amelyben készítik)?
Érdekel a téma, de nem mint megélhetőség, csak mint hobbi!
1, Milyen programot használnak a készítésére (karaktertervező, pálya tervező, stb. ilyenekre gondolok)? Program nevet is légyszi ha lehet!
2, Milyen vizuális motort használnak általában?
3, Mi az a vizuális motor? Mi a szerepe (ha jól tudom az Unreal Engine is ilyen program..)
Nem tudom mennyire segít, de a CryEngine 3 SDK ingyen letölthető és használható. Abban megnézhetsz ezt-azt, ha van türelmed hozzá.
Kb. ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=hMq5cQVOvZ4
Régi kérdés, de hátha valakinek még segíthetek.
Először is a játékbeli objektumokat le kell modellezni (én speciel Belndert használok) természetesen ingyenes.
És amint mondtad etr egy motorban rakják össze. az unreal engine is egy ilyen motor. Így kezdéshez az UE4 et ajánlom mivel ingyenes és eléggé felhasználó barát. Persze ahhoz hogy el is érj valamit sok kitartásra lesz szükséged. Ha csak nem vag egy őstehetség. :D sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!