DVD készítésű program, amely menüt is tud?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan DVD készítésű programot, amelyhez sajátgyártásű menüt léehet készíteni? pl aegy filmnek amenüjéhez a főszereplőt teszem ki? A Convert X to DVD n kívül, mert az nem tud ilyet2014. szept. 8. 09:51
1/10 anonim válasza:
A DVD nem tud programot készíteni.
3/10 A kérdező kommentje:
Programot? ki akar itt Dvd vel programot készíteni, én menüt szeretnék, a Neró hanyas verziója?
2014. szept. 8. 09:56
5/10 anonim válasza:
Te akarsz. "DVD készítésű program" tudod mit jelent magyarul? Olyan program, amelyet DVD készített.
#1 voltam
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
ui.: a nero is tudja, viszont elég kezdetleges. némelyik ingyenes program is lenyomja tudásában, a fizetősök pedig lekörözik
9/10 Lajos54 válasza:
Na igen. Nem "készítésű", hanem "készítő"...
A sok egyéb mellett, több videoszerkesztő program is alkalmas rá, például régóta használom a Pinnacle Studio-t. Azon kívül, hogy egész jól lehet vele magát a videót is szerkeszteni, komoly, akár több oldalas menü készítésére is alkalmas. Ráadásul hamar meg lehet tanulni a használatát, kis odafigyeléssel nem nehéz vele dolgozni.
Egyetlen hibája, hogy nem ingyenes.
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, köszönöm a segítséget a DVD Styler bevált, fain DVd menüt tudtam elkészíteni :D
2014. szept. 8. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!