Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nehéz felrakni egy win 98 ast?

Nehéz felrakni egy win 98 ast?

Figyelt kérdés
Vettem egy nagyon gyenge teljesitményű laptopot (csak netezésre). Jelenleg egy olasz nyelvű win 98 van rajta, amit le szeretnék cserélni angol verzióra. Olyan szájbarágósan könnyű felrakni, mint az xp-t, vagy nehezebb? Ha nehezebb jöhetne egy két tanács mielőtt belekezdek. A másik amiert aggódok, az a hang (hangkártya beépitett), honnan tudjam mit kell felrakjak majd hogy menjen?
2010. jan. 27. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasoló feladat. Külömség, hogy telepítés közben már nincs mód patricionálásra és formázásra. Ha szükséges, a telepítés megkezdése előtt kell elintézni.

Driverek már nehezebb dió. MS már nem támogatja a Win98-at, a windows update már nem fog neked drivereket keresni. Lehet a hardver gyártója sem.

Megnézed a gép pontos típusát, az szerint megpróbálhatsz hangkártya és egyéb hardver drivereket keresni.

Mennyire gyenge az a gép? Win2000 nem menne el rajta?

2010. jan. 27. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hehe! Vagy szerezd meg ezt: [link]
2010. jan. 27. 20:37
 3/5 Fidel ***** válasza:
Használd Driver genius, ezzel a programmal ki tudod menteni a Driverek, win telepítés után akkor újra lehet telepíteni a mentett drivereket.
2010. jan. 28. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lenne elég csak magyarítani a Windowst? Csak kérdezem mert ha lehet valószínű,hogy egyszerűbb mint újra telepíteni.

[link]

2010. jan. 28. 08:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Felraktam a 98 at, de a családnak nem tetszett, igy megkockáztattam egy xp-t. Atom lassan, de megy :), a segitségeket köszönöm, mindenkit felpontoztam.
2010. jan. 31. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!