Miért vagyok még mindig passzív a kliens szerint?
Figyelt kérdés
Utorrent 2.2.1-et használok, az összes lehetséges beállítást elvégeztem, de a beállítás kalauzban még mindig sárga pipa jelentkezik. A win xp tűzfal kikapcsolva, a szoftveres tűzfal listáján a kivételekhez adtam. A router oldalán nyitottam portot udp-re és tcp-re is, ugyanazzal a számmal ami a kliens beállításaiban is szerepel. A megadott ip is helyes. Ezekkel a beállításokkal eddig minden rendben volt. Nem értem. Online port ellenőrzők szerint viszont a port nyitva2014. nov. 8. 17:13
2/3 A kérdező kommentje:
25542-es port
IP: 192.168.0.12
2014. nov. 8. 17:20
3/3 A kérdező kommentje:
Csináltam statikus ip-is, de ez sem segít. Lehet, hogy csak a kliens jelzi rosszul?
2014. nov. 8. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!