Origin-be akkor, hogy is van ez?
Mindenek előtt az tudni kell, hogy 17 éves vagyok, és regisztrációkor én valós adatokat adtam meg.
Azon gondolkodtam, hogy megveszem az AC5-öt Originen. Olvasgattam, hogy valaki olyan játékot vett aminek a korhatárát még nem érte el és így nem tudott játszani a játékkal.
Hát az AC5 az 18+-os, tehát, ha megvenném nem tudnék vele játszani igaz ? DE. Most van ez a BF4 1 hétig ingyen játszható dolog. Letöltöttem, hogy tényleg nem tudok-e 18+-os játékokkal játszani, mert ugye ez is az. Feltelepítettem és tudtam vele, akkor ez most hogyan is van ?
Vagy ez direkt ilyen az 1 hetes "akció" miatt ?
Hát remélem nem, és majd tudok vele játszani, vagy ha nem hát nem. Akkor új acc..
A válaszokat előre is köszönöm.
Boltban akarom megvenni dobozosan, de ugye amikor aktiválom majd Originen, akkor nem tudom, hogy játszhatok-e vele.
Bár egy hetes akció ide- vagy oda, szerintem akkor se engedné hogy játsszak a BF4-el, pedig tudok, szóval remélem az AC5-el is tudnék, ha megveszem.
De addig nem fogom, míg nem tudom biztosra.
Szóval ha valaki jártas ebben, akkor az írja le legyen szíves a tapasztalatait.
És köszönöm a választ.
Csináltam egy új acc-ot, úgy hogy 14 évesként írtam be magam. Itt ugye meg kellett adni a "szülő/gondviselő" e-mail címet. Amire jött egy üzenet, a lényege: ""Gyermeke addig férhet hozzá korhatáron aluli fiókjához, amíg nem tölti be a 16 éves kort. Amikor betölti a 16 évet, jogosult lesz teljes Origin fiók regisztrációjára.""
Nekem ebből az jött le, hogy 16 éves kor fölött a 18+-os jelölés csak ajánlás nem ? Tehát játszhatok vele ha megveszem az ac5-öt !?
Továbbra is várom válaszotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!