Mit tudok most csinálni az origin-nel?
Figyelt kérdés
elfelejtettem a regisztráció során beírt jelszavamat ezért csináltam újat be most, hogy beléptem és újra telepíteni akartam a sims 4-et nem engedi mivel a termékkód már felhasználásra került. (újra lett telepítve az op.rendszer a gépen) de most nem tudom mihez kezdjek... nem 2 ft volt a játék2014. nov. 2. 19:02
1/4 anonim válasza:
Mondjuk használhatnád az elfelejtett jelszó funkciót.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, miből gondoltad hogy jó lesz új fióknál ugyanaz a termékkód...
3/4 Argloss válasza:
Bejelentkezésnél van olyan link, hogy "Forgot Your Password?". Arra rányomsz és igényelsz új jelszót a profilodhoz amin a játék van.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írták. A játékot nem géphez rendelted, hanem Origin fiókhoz, így csak abból érheted el.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!