Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy msn címre bejelentkezhetsz...

Egy msn címre bejelentkezhetsz egyszerre (persze külön-külön gépről) két ember?

Figyelt kérdés
Vagy akkor az egyiket ledobja? Ha egymással párhuzamosan vannak fenn, kiír az msn v.milyen üzenetet? PL. "Ön két helyről jelentkezett be". Láthatják ha egymás beszélgetéseit?
2010. jan. 26. 20:52
 1/6 A kérdező kommentje:

csak "bejelentkezhet"-et akartam írni(mielőtt még valaki belekötne...)

Ja és az utolsó kérdés: "Láthatják egymás beszélgetéseit?"

Bocsi a hibákért,túl gyorsan gépeltem

2010. jan. 26. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha bejelentkezik vki ugyanazon az msnen, akkor a másikat ledobja.
2010. jan. 26. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemigaz, hogy ledobja. Beállítható a beállításoknál, hogy engeded-e a multipc-s változatot (sőt, alapból engedve van). Ha bejelentkezel egy másik helyről, akkor a gép kiírja, hogy Ön most két/három/öt/száz helyen van bejelentkezve, és a beszélgetések minden számítógépen megjelennek.

És így is van. Amit te az egyik gépen írsz, az a másik gépen is megjelenik. Sőt, ha te az egyik gépen becsukod az ablakot, a másikon is becsukódik, ha az egyiken foglalttá teszed magad, a másikon is az leszel (és a másikon szabaddá tudod tenni magad, akkor az egyiken is szabad leszel).

Tehát működik. Én az asztali és a laptop gépet így használom.

2010. jan. 27. 00:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2010. jan. 29. 18:34
 5/6 anonim válasza:
Én próbáltam ilyet,de ledobott. Hol és mit kell pontosan beállítani? És melyik gépen? mindkettőn?
2010. jún. 10. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mindkettőn. Jelentkezz be az egyik gépen először. Majd a beállítások menüben a bejelentkezés résznél vedd ki a pipát, hogy "Automatikusan jelentkeztessen ki a rendszer minden más helyről, amikor bejelentkezem a Messenger programba."
2010. jún. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!