Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux telepítési hiba, hogy...

Linux telepítési hiba, hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

Fel akartam telepíteni a Linux Mint-et (életem első linux telepítése), és nem sokkal az eleje után kiírt a monitorra egy olyat, hogy:

"out of range, 93.0 khz/59Hz"

Hogy oldhatom ezt meg?

2010. jan. 26. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a 60 Hz minimum, az 59 kevés...
2010. jan. 26. 21:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Már választottam compatibility mode-ot is, meg OEM install... mode-ot is, egyiknél sem lett jó.

Mindig ez a 93 khz/59 khz (compatibility-nél 92.8x/58 hz) hibát ír ki.

És azóta már kiírtam dvd-re is, tehát most sem lehet a rossz író a hibás.

Holnap suliban megkérdezek 2 gyereket, ők viszonylag értenek hozzá, de szerintem ez még nekik sem fog menni.

2010. jan. 26. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
ahogy írtam az előbb, valószínűleg kevesli a monitorod az 58-59 Hz-et. Rosszak a telepítő beállításai, ez nem általános. Talán próbálkozz egy másik disztribbel (pl. OpenSUSE).
2010. jan. 26. 23:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Láttam pár másik disztribúciót, de e a legjobban.

Pont ezért szeretném ezt kipróbálni, de ha tényleg semmi ötlet, akkor még ubuntu-val bepróbálkozok.

2010. jan. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!