Linux telepítési hiba, hogy oldhatnám meg?
Fel akartam telepíteni a Linux Mint-et (életem első linux telepítése), és nem sokkal az eleje után kiírt a monitorra egy olyat, hogy:
"out of range, 93.0 khz/59Hz"
Hogy oldhatom ezt meg?
Magyarul ezzel a monitorral sehogy sem bírom telepíteni?
Fáj a linux-nak vagy miért?
És hol adjam meg neki a 640x480-as felbontást?
Mert sehol sem kérdezte.
De megpróbálom még egyszer, mert előbb közben psp-ztem és lehet nem figyeltem valamire.
Megint megpróbáltam, és eddig jutottam:
Bootoltam a cd-ről, egy idő után kiírta, hogy "loading /casper/vmlinuz
Aztán azt, hogy /casper/initrd.lz
Ezután a mint logója töltött be, aztán meg ilyen olyan dolgokat írt ki a monitorra, valamit telepített, és utána kijött ez a hiba.
Néha rosszul írja ki a cd-ket a gépem, lehet, hogy az a baja?
Vagy akkor el sem indult volna?
Hol tudom megnézni, hogy mennyit bír a monitor?
Ilyen monitorom van:
De azt sehol sem írja, hogy mennyit bír.
Amúgy próbáltam azt az esc-es dolgot, amit a 2-vel ezelőtti írt, de vagy korán nyomtám, és behozott valami izét, ahova beírtam ezt azt és folyton valamit a kernelről beszélt, vagy újraindult a gép, vagy stb.
Próbáltam már mind3 telepítést (normál, OEM-es dolog, és a kompatibilis mód), de egyik rosszabb volt, mint a másik.
Azon gondolkozok, hogy kiírom dvd-re, mert az mindig sikerül (1 hónapja 6-ból 6 cd-t sikerült rosszul kiírnom, pedig mindent ugyanúgy csináltam mint dvd esetén), aztán kiderül mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!