Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e ilyen játék? (lent)

Van e ilyen játék? (lent)

Figyelt kérdés
Már régóta keresek de soha nem találtam ilyesmit ezért is fordultam ehhez az oldalhoz . A lényeg az hogy egy olyan játékot keresek amelyben amolyan "Zerg" stilusban egy vagy több lénnyel más lényeket kell aszimilálnunk és tovább fejlesztenünk majd magunk mellé állitani igy növelve erönket . A válaszokat elörre is köszönöm !

2014. okt. 31. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tanították nekem az iskolában hogy hogyan kell válaszolni a netes kérdésekre mert akkor még PC sem volt nemhogy internet.Inkább arra tanítottak hogy röviden és tömören kerülve a szófosást és az elkalandozást válaszoljak a kérdésekre.És többek közt azt is hogy ha valaki önzetlenül segít vagy legalábbis próbál segíteni annak egy minimum köszönöm járjon.

Felhívnám a figyelmedet a gyakori szabályzatára idézem " Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

2014. nov. 3. 16:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy én nem hiszek a "like , dislike" dologban de ha neked meg az oldalnak ez probléma akkor tessék megtettem . Minden esetre ha neked azt tanitották hogy tömören kell válaszolni akkor most mi lenne ha csak annyit mondanék , hogy "Nem." hmm ? Emellett attól még , hogy az interneten van a kérdés nem jelenti azt , hogy másképp kell rá válaszolni . Meghát ha odairsz egy kérdésre egy szót akkor az egyáltalán nem segitség . Például mi lenne ha az orvos a betegnek annyit mondana hogy "Orvosság." vagy , hogy "Hashajtó" ? Végűl ha amikor te jártál iskolában és nem volt gép akkor mosanra nagyjából 40 körűl lehetsz és kérdezném , hogy milyen 40 évesnek van ideje , hogy egy ilyen kérdésre válaszoljon emellet főként , hogy elkezdjen veszekedni egy "hülyegyerekkel" hmm ? Minden esetre inkább hagyom ezt a kérdést , már úgysem tudja senki mit is kérdeztem eredetileg .
2014. nov. 3. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan 43 évesnek van ideje aki a számítástechnikát a kisasztal mellett kezdte egy comodorral és azóta is a hobbija,aki még megküzdött a basic alapnyelvvel mellesleg egyetemet végzett villamos mérnöki szakon és próbál segíteni olyan embereknek aki a Számítástechnika » Programok-hardverek kategóriában érdeklődnek.Mellesleg nagy gyerek és szeret játszani és a Mariotól a BF4 ig mindent végigtolt.És van néhány ember aki a programok kategóriájában facebook és játékot ért,aki wifit akar letölteni,aki a tápját szoftveresen akarja megjavítani és még sorolhatnám.Mindezért nem haragszom mert ettől színesebb a világ-mert különbözőek vagyunk.Ha kihoznak egy olyan játékot amilyen a kívánság listádon van ígérem én leszek az első még ha több év múlva is aki értesít.
2014. nov. 3. 18:56
 14/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem tettem pontot a szó után

És a SC és zerg csak anyit mond amit a WC -n ülve megtudtam

2014. nov. 3. 21:49
 15/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne ilyen játék, már a Hearth of the Swarm-ban is érdekesnek találtam az ilyen részeket. :D
2014. nov. 17. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!