Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e ilyen játék? (lent)

Van e ilyen játék? (lent)

Figyelt kérdés
Már régóta keresek de soha nem találtam ilyesmit ezért is fordultam ehhez az oldalhoz . A lényeg az hogy egy olyan játékot keresek amelyben amolyan "Zerg" stilusban egy vagy több lénnyel más lényeket kell aszimilálnunk és tovább fejlesztenünk majd magunk mellé állitani igy növelve erönket . A válaszokat elörre is köszönöm !

2014. okt. 31. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Spore.
2014. okt. 31. 20:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy minden lényeken alapuló játékoknál mindig azaz első válasz hogy spore ? Mikor még a kérdésemben egy más játékot kértem mint a spore . Abban a játékban mindent csinálsz csak nem asszimilálsz . Tehát valami más ?
2014. okt. 31. 22:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Bocs hogy foglalkoztam a kérdéseddel.

A spore-ban két dolgot tehetsz vagy leigázod vagy magad mellé állítod.

2014. nov. 1. 07:26
 4/15 A kérdező kommentje:
De akkor se asszimilálod . Igen lehet szövetséget kötni de az nem ugyanaz nagyon nem . Emellett ha valaki kérdésével akarsz foglalkozni akkor olyan választ irjál ami segit is ne csak annyit hogy "Spore." Minden esetre van valaki aki egy megfelelő választ tudna adni ?
2014. nov. 1. 11:35
 5/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
StarCraft
2014. nov. 2. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Mostanában mindenki egy szavas válaszokt ad ? Ott volt a kérdésben hogy "Zerg stilus" szerinted nem ismerem a starcraftot ? Node a startcraftban sem kell más lényeket asszimilálni (néhány melléküldit leszámitva) .
2014. nov. 2. 20:55
 7/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Bocs hogy megeröltetem magam
2014. nov. 2. 21:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Mit kell ezen úgy kiakadnod ? Ha válaszolsz egy kérdésre az legyen egy jó válasz ami nem csak egy darab szó és egy pont kombinációja és emellett tudom hogy youtube videó leirást olvasni luxus de hogy gyakorikérdések leirást is ? Tehát kérlek ha valaki tud egy jó választ az nagyon kérem irja le és kérlek nézd meg hogy mit irsz és ne csak annyit hogy "Játék neve." köszönöm .
2014. nov. 2. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Apafej!

Fikázni azt tudsz,mit vártál hogy kis regényt írjunk neked-ne játsszam le helyetted?

A Zerg a starcraft találmánya ezért lehet hogy nem találsz ilyet.Arra gondoltál hogy ha te nem találsz akkor más sem?

Ha annyit írsz hogy kösz fiuk de nem erre gondoltam akkor talán még jó fejnek tartanálak de így?

2014. nov. 3. 15:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Kit kezdtem el fikázni ? Nem mondtam se rollad se a másik válaszolórol semmi rosszat . Egyszerüen nem tudtatok egy rendes választ irni . Iskolában manapság nem tanitják hogy egy ehhez hasonló kérdésre minél bővebben kell válaszolni ? Felöllem nyugodtan irj egy regényt , még arra azt mondom , hogy ez egy jó válasz de arra hogy "Spore." senki nem mondaná rá hogy "Ez a válasz remek volt , hatalmas segitség !". Emellett azt , hogy "Zerg stilus" azért irtam mert tudom , hogy rengetegen ismerik a Starcraftot és belölle a Zergeket és hogy mit tesznek a többi fajjal , ezáltal növelem az esélyeimet egy megfelelő válasz érkezésére . Végűl pedig az hogy negativan válaszoltam a válaszaitokra , azt most már remélem megértetted , hogy miért . Apafej !
2014. nov. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!