Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok ajánlani egy jó,...

Tudtok ajánlani egy jó, ingyenes videószerkesztő programot? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Egy kb. fél órás, képekből összevágott videót szeretnék csinálni (háttérzenével, és a képek animációval futnak egymásba). Windows Movie Maker-rel már próbálkoztam, de kiírta amikor el akartam menteni, hogy nincs elég memória, pedig nagyon sok hely van a meghajtón (kb. 70 GB). Nem értem mi lehetett a gond. Ezért egy olyan videószerkesztő programot keresek, amivel ezeket szintén meg lehet csinálni, és ne legyen óriási fájlméretű az elkészült videó, valamint később alkalmas legyen a videófájl DVD-re való felírásra is. Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. okt. 29. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én korábban a Movie Makert használtam, de nem volt ilyennel gond, ha felbontást nem állítot be tól nagyra akkor sem engedi? Én jelenleg az Imovie-t használom, de OSX-em van, esretleg a NHC Software VideoPad Video Editor programot próbáld még ki!
2014. okt. 30. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:

a memória nem egyenlő a szabad tárhellyel!!

mennyi memória van a gépedben és milyen rendszert használsz? mert az erőforrások ismeretében lehet csak megfelelő programot ajánlani

2014. okt. 30. 05:13
 3/4 A kérdező kommentje:

operációs rendsze: Windows 7

memória: 2 GB RAM

Köszi a segítséget!:)

2014. okt. 31. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
a videospin-t talán megpróbálhatod. sajnos a 2gb ram az nagyon nagyon kevés videovágáshoz...
2014. nov. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!