Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas kérdések?

Sony Vegas kérdések?

Figyelt kérdés

Sony Vegas Pro 13.0 egészen pontosan, de ha neked egy más verzió van meg, akkor is válaszolhatsz, mert lehet, hogy így is tudsz segíteni.

- Hogyan lehet két videót egyesíteni? (Azt akarom, hogy két jelenet együtt mozogjon, egyek legyenek.)

- A zenéknél/hangoknál hogyan lehet a görbéket állítani? (Pontosan mikor hangosodjon, halkuljon stb.)

- Hogy lehet beállítani, hogy egy parancs minden kijelölt jelenetre vonatkozzon? (pl. mindet fekete-fehérré szeretném tenni, de nem egyesével.)

2014. okt. 22. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:

ezek az alapok..

[link]

[link]

3. ctrl+a

2014. okt. 22. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ezek az alapok, de az a vicc, hogy tök jó videókat csinálok, de ezekre eddig nem tudtam rájönni. :D

Köszönöm :)

2014. okt. 23. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
az azért nem mindegy hogy mit jelent nálad a tök jó meg mit jelent másnál
2014. okt. 23. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen alapvető ismeretek nélkül én azért kíváncsi lennék azokra a "tök jó" videókra :D

(Igen, a válasz nyomokban előítéleteket tartalmaz)

2014. okt. 23. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:

A görbék állítása nélkül is lehet a hangot változtatni, kicsit bonyolultabbul, de megoldottam.

A harmadik pontnál nem együtt, hanem külön-külön tettem rá ugyanazt az effektet minden jelenetre, így az eredmény ugyanaz lett, csak vesztettem vele időt.

Szóval nem kell rögtön bunkózni. A tök jó videók alatt meg otthoni, hobbyszintű videókat értettem, nem rögtön Oscar-díjas filmeket.. :D

Amúgy az lenne még a kérdésem, hogy egyes videókat miért nem enged beilleszteni?

Minden videót beillesztett eddig, most meg ha a sávra húzom a dokumentumokból csak egy tiltó jel jelenik meg.

2014. okt. 24. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos formátumokat nem támogat a program (pl. tudtommal az avi). Codec-et érdemes keresni hozzá a neten, anélkül max úgy oldhatód meg, hogy más szoftverrel átforgatod kompatibilis formátumba.
2014. okt. 24. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
én quick time letöltése előtt neki sem kezdek semmilyen videónak.. bár nemvagyok apple fan de a quick time playernek tökéletes kodekjei vannak a sonyhoz és automatikusan működik csak telepíteni kell
2014. okt. 24. 22:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm. (Nekem is pont egy avi-t nem engedett beilleszteni.)

A quick time már megvan.

2014. okt. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!