Sony Vegas kérdések?
Sony Vegas Pro 13.0 egészen pontosan, de ha neked egy más verzió van meg, akkor is válaszolhatsz, mert lehet, hogy így is tudsz segíteni.
- Hogyan lehet két videót egyesíteni? (Azt akarom, hogy két jelenet együtt mozogjon, egyek legyenek.)
- A zenéknél/hangoknál hogyan lehet a görbéket állítani? (Pontosan mikor hangosodjon, halkuljon stb.)
- Hogy lehet beállítani, hogy egy parancs minden kijelölt jelenetre vonatkozzon? (pl. mindet fekete-fehérré szeretném tenni, de nem egyesével.)
Tudom, hogy ezek az alapok, de az a vicc, hogy tök jó videókat csinálok, de ezekre eddig nem tudtam rájönni. :D
Köszönöm :)
Ilyen alapvető ismeretek nélkül én azért kíváncsi lennék azokra a "tök jó" videókra :D
(Igen, a válasz nyomokban előítéleteket tartalmaz)
A görbék állítása nélkül is lehet a hangot változtatni, kicsit bonyolultabbul, de megoldottam.
A harmadik pontnál nem együtt, hanem külön-külön tettem rá ugyanazt az effektet minden jelenetre, így az eredmény ugyanaz lett, csak vesztettem vele időt.
Szóval nem kell rögtön bunkózni. A tök jó videók alatt meg otthoni, hobbyszintű videókat értettem, nem rögtön Oscar-díjas filmeket.. :D
Amúgy az lenne még a kérdésem, hogy egyes videókat miért nem enged beilleszteni?
Minden videót beillesztett eddig, most meg ha a sávra húzom a dokumentumokból csak egy tiltó jel jelenik meg.
Rendben, köszönöm. (Nekem is pont egy avi-t nem engedett beilleszteni.)
A quick time már megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!