Adobe After Effects kérdések?
Figyelt kérdés
Sziasztok lenne pár kérdésem az Adobe After Effects-el kapcsolatban.
-Nektek mennyi ideig tartott kitanulni a programot?
-Hol találok olyan tutorialt (lehetőleg magyar nyelvűt de nem muszály) ami az alapoktól egészen a nehezebb effektelésig mutatja be mit hogy kell?
-Mennyivel nehezebb megtanulni és használni mint a Sony Vegas-t?
-Megpróbáltam fejreerősített GoPro-val a Warp stabilizert de nem működött. Vagy egy piros hibacsíkot adott ki vagy nem stabilizált semmit.
-Amikor renderelni akarok nagyon kevés formátum van. Pl. H.V26 (Azthiszem) egyáltalán nincs is.
2014. okt. 13. 13:07
1/1 anonim válasza:
Kitanulni nem tart sokáig, főleg ha gyakran csinálsz videókat, mégha csak saját szórakoztatásra is. Youtubon van fent tutorial magyarul, beírod hogy "after effects bemutató" és ott a roppcsi nevezetű felhasználó videóit ajánlom. Teljesen a legalapabb cuccoktól kezdi. Aztán ajánlom hogy ha csinálni akarsz pl. egy klónozós videót, nézzél hozzá külön tutorialt, és abból is tanulhatsz. Később már automatikusan tudni fogod hogy melyik videóhoz mit kell alkalmazni. Sony Vegast még nem használtam, szóval nem tudom. De az After Effects mellé kiváló az Adobe Premier Pro. Ez egy kicsit komolyabb és profibb program elviekben mint a Vegas, és nagyon hasonlít az After Effectre. Ajánlom hogy tölts le egy jó verziójú After Effectet, pl ncore-ról. Én aviba szoktam renderelni, csak az a baj vele, hogy hosszabb videókat több 10 gigás videóba csinálja meg.. Ezeket szoktam külön átkonvertálni mp4-be, mert így a minősége megmarad, a mérete viszont sokban csökken. Én a Freemake video convertert használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!