Mit tapasztalok, ha XP-n belül letiltom a virtuális memóriát?
Figyelt kérdés
Egy AMD Athlon 770MHz 386 MB RAM, 10 Gb HDD-s gép esetében.2010. jan. 25. 22:34
11/14 anonim válasza:
mit mondjak a régi jobban birja a gyürödést mint az uj. igaz lassab de nem halt meg ugy mint a p4es
12/14 anonim válasza:
00:04 [link]
Vaterán nézz szét. Nekem ismerős szermányolta, akciósba. Valami kiselejtezett irodai gép, amit vettem. Netezni filmezni tökéletes.
13/14 A kérdező kommentje:
Az én gépem sokáig újraindulgatott ha 10 percig folyamatos 100% CPU terhelés volt. A processzort kiemeltem, letakarítottam a hűtőbordát, ventilátort a portól azóta megszakítás nélkül bírja a gyűrődést. De azért gyorsabb nem lett.
2010. jan. 26. 15:57
14/14 anonim válasza:
Memória bővítéssel jelentősen gyorsulna a gép. Visszatérve..., úgy tudom pl xp esetén 2GB RAM-nál ki lehet kapcsolni már a virtuálist. (ha nem játszol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!