Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tapasztalok, ha XP-n...

Mit tapasztalok, ha XP-n belül letiltom a virtuális memóriát?

Figyelt kérdés
Egy AMD Athlon 770MHz 386 MB RAM, 10 Gb HDD-s gép esetében.
2010. jan. 25. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Hogy mi, mit tapasztalunk ha te, letiltod a gépeden a virtuális memóriát?

REMÉLEM SEMMIT!!!

2010. jan. 25. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
lassulást.
2010. jan. 25. 22:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: Mi van ha letiltom a virtuális memóriát?
2010. jan. 25. 22:50
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Nyugodtan próbáld ki, nem vesztel vele semmit, ha nem jó max visszaállítod eredeti állapotba.

Amúgy meg addig nem értesz a számítógéphez amíg jópárszor magad el nem cseszed és magad helyre nem hozod.

Jó tanulást :)

Az én gépem 6 éves (szerintem már nagyon megérett a cserére) de a tiédnek azt hiszem csókolomot köszönne :D

2010. jan. 25. 22:53
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Hát igen az még egy a háborús időkből ittmaradt építmény. Szerintem ne tiltsd le, hanem dobd le jó magasról, és vegyél egy kicsit fiatalabb gépet, mondjuk ami még kiskorú.
2010. jan. 25. 22:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Rendszeres rendszertisztítással karbantartással, internetezésre, filmek nézésére még alkalmas, msn, skype működik rajta.
2010. jan. 25. 23:02
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
Ne szidjátok nekem is van itthon hasonló. Jól jött mikor összefosta magát az ifjabb :)
2010. jan. 25. 23:13
 8/14 anonim válasza:
58%

nekem is van egy hasonló 600mhz 256 ram, kamera megy róla. Semmi másra nem alkalmas.

20 ért már lehet kapni 2 magos 3ghzes 1 giga ramos használt gépeket.

2010. jan. 25. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
23:19: Hol? :) De most komolyan.
2010. jan. 26. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Virtuális memória eléggé fontos, egy, az operációs rendszer vagy a számítógép hardvere által nyújtott szolgáltatás (legtöbbször a kettő szoros együttműködése), amit általában egy külső tárolóterület (merevlemez) igénybevételével, a futó program(ok) számára transzparens módon biztosítja, hogy a program végrehajtáskor a központi vagy operatív memória fizikai korlátai észrevétlenek legyenek.

Az operációs rendszer úgy szabadít fel operatív memóriát az éppen futó program számára, hogy a memóriában tárolt, de éppen nem használt blokkokat (lapokat) kiírja a külső tárolóra, amikor pedig ismét szükség van rájuk, visszaolvassa őket. Mivel a merevlemez sebessége töredéke a memória sebességének, nagyon sok múlik azon, hogy a virtuálismemória-kezelő milyen stratégiát alkalmaz az operatív memóriából kimozgatandó lapok kiválasztásakor.

Vannak olyan emberek akiknek nagyon sok memóriájuk van és minimálisra állítják a virtuális memória méretét de te ezt ne tedd meg 386 Mb rammal

2010. jan. 26. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!