Mit tapasztalok, ha XP-n belül letiltom a virtuális memóriát?
Hogy mi, mit tapasztalunk ha te, letiltod a gépeden a virtuális memóriát?
REMÉLEM SEMMIT!!!
Nyugodtan próbáld ki, nem vesztel vele semmit, ha nem jó max visszaállítod eredeti állapotba.
Amúgy meg addig nem értesz a számítógéphez amíg jópárszor magad el nem cseszed és magad helyre nem hozod.
Jó tanulást :)
Az én gépem 6 éves (szerintem már nagyon megérett a cserére) de a tiédnek azt hiszem csókolomot köszönne :D
nekem is van egy hasonló 600mhz 256 ram, kamera megy róla. Semmi másra nem alkalmas.
20 ért már lehet kapni 2 magos 3ghzes 1 giga ramos használt gépeket.
Virtuális memória eléggé fontos, egy, az operációs rendszer vagy a számítógép hardvere által nyújtott szolgáltatás (legtöbbször a kettő szoros együttműködése), amit általában egy külső tárolóterület (merevlemez) igénybevételével, a futó program(ok) számára transzparens módon biztosítja, hogy a program végrehajtáskor a központi vagy operatív memória fizikai korlátai észrevétlenek legyenek.
Az operációs rendszer úgy szabadít fel operatív memóriát az éppen futó program számára, hogy a memóriában tárolt, de éppen nem használt blokkokat (lapokat) kiírja a külső tárolóra, amikor pedig ismét szükség van rájuk, visszaolvassa őket. Mivel a merevlemez sebessége töredéke a memória sebességének, nagyon sok múlik azon, hogy a virtuálismemória-kezelő milyen stratégiát alkalmaz az operatív memóriából kimozgatandó lapok kiválasztásakor.
Vannak olyan emberek akiknek nagyon sok memóriájuk van és minimálisra állítják a virtuális memória méretét de te ezt ne tedd meg 386 Mb rammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!