A Windows feladatkezelőt hogyan tudom letiltani?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 22:30
1/3 anonim válasza:
windows feladatkezelő használata:
amúgy ha alt+ctrl+del megnyitottad akkor sarokban X re be is tudod zárni.
Vagy hogy gondoltad a leállítását?
a feladatkezelőn belül a futó alkalmazások között a
taskmgr.exe maga a feladatkezelő.
2/3 anonim válasza:
Csak akkor csináld ha tudod mi az a Registry, mert el fogod rontani a gépedet!
Indítsd el a Regeditet. Navigálj el a következőhöz:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System
Hozz létre egy új Duplaszó kulcsot a "DisableTaskMgr" néven, és "1" értékkel.
Zárd be a regeditet és indítsd újra a gépet. ha el akarja valaki indítani a feladatkezelőt, akkor a "A rendszergazda letiltotta ..." üzenet fog érkezni. Vírusok/spyware/adware programok előszeretettel használják ezt...
3/3 A kérdező kommentje:
Nemigaz,hogy minden kérdésbe bele kell kötni... Meg letiltást írtam nem bezárást-.-" Ja és úgyértettem, hogy más felhasználói fiókból ne tudják elindítani se Ctrl+Alt+Del kombóval, és másképpen sem. Mindegy. A második válaszolónak köszönöm, már meg is csináltam:D
2010. jan. 26. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!