Mivel (milyen programmal) és hogyan, milyen formában kell elkészíteni egy levelet (e-mail), ha azt szeretném, hogy a címzettnek ugyanaz és ugyanabban a formában jelenjen meg a képernyőjén, amit én küldtem?
- A szövegek ne tördelődjenek, a levélbe beszúrt képek ne helyeződjenek át, akkor sem,ha a címzett kisebb képernyőn nézi, vagy ha olvasás közben változtatja a levelezője méretét.
- Az nem gond, ha a levél teljes mérte változik (arányosan kicsinyítődik, nagyítódik), csak a tartalma és szerkezete ne módosuljon. Azaz a levél valahogy úgy viselkedjen, mint egy kép formátumú fájl.
Kérdésben a válasz. Küld el képként!
Persze elegánsabb ha PDF-et küldesz.
Erre is gondoltam, de nem mellékletként szeretném küldeni.
Azt szeretném, ha maga az e-mail lenne olyan, amiről a kérdésemben írtam.
Köszönöm.
A megvalósítást tekintve, helyesen gondolom az alábbiakat?
- Elkészítem a levelet wordben, és html formátumban (kiterjesztéssel) mentem el.
- Majd a levélíráskor csak "beszúrom".
- ... és elküldöm.
Ennyi lenne?
Van jelentősége, hogy milyen html-ben készítem el?
Vagy ennek nincs olyan jelentősége, mint a weboldalak megjelenítésénél? (html4, html5)
Nem. Ez így szét fog csúszni, mert nem HTML-t küldesz.
Megcsinálod a levelet, abból csinálsz képet (pl BullZippel) aztán azt beszúrod a levélbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!