Hogyan kell belépni a protected folder v1.2 nevű programba, ha elfelejtettem a jelszót?
Figyelt kérdés
Egy zeneszerkesztő programot szeretnék megnyitni, amelyet a testvérem gyerekei elől zártam le a protected folder v1.2 - be, de sajnos elfelejtettem a jelszót. Ha valaki tud segíteni feloldani a belépési jelszót a protected folder v1.2 - be, azt nagyon szépen köszönöm.2014. okt. 27. 16:38
1/5 Tengor válasza:
Lenne értelme egy jelszavas védelemnek, ha a jelszó ismerete nélkül is hozzá lehetne férni a tárolt adathoz?
2/5 anonim válasza:
A titkosítóprogramok lényege hogy olyan erős titkosítást használnak, hogy a jelszó elfelejtése vagy a hozzá tartozó feloldókulcs elvesztése esetén te soha nem fogod visszaszerezni az elzárt tartalmat.
Lehetne azt mondani hogy majd egy jelszótörő program kitalálja neked, de ezek belátható időn belül nem fognak eredményt adni (erős titkosítás esetén éveken át kellene futnia hogy végigpróbáljon minden lehetőséget).
3/5 A kérdező kommentje:
S ha eltávolítanám a Protected folder v1.2 progit, akkor a benne tárolt programok, és mappák is törlődnének? S ezek úgy törlődnének, hogy vissza sem lehetne állítani őket?
2014. okt. 27. 19:17
4/5 A kérdező kommentje:
A protected folder v1.2 programnak ez a hivatalos oldala: [link]
Itt szerintem megtalálható a gyógyír a problémámra, csak sajnos nem tudok angolul, de ha valaki tud segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm.
2014. okt. 27. 20:19
5/5 A kérdező kommentje:
Na sikerült megoldanom a problémám.
Nagyon szépen köszönöm, akik segíteni próbáltak.
Új jelszót hoztam létre Protected Foldernek.
2014. nov. 2. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!