Folder Lock 6.4.1-es trial verzióm van, és elfelejtettem a jelszavam. Lehet valamit tenni?
Figyelt kérdés
Már levittam 0-ra a maradék használatomat, gondoltam, akkor kidobja a védelem alól a cuccaimat, de azt is csak akkor, ha tudom a jelszót.
Van még egy ötletem. Azt olvastam, hogy windows7-en nem működik a progi, mi van, ha pendrive-on átviszem a programot, meg azt a lockert egy windows7-es gépre? Ez beválhat? Lehet, hogy nagy hülyeség, de már mindenre gondolok, mert kellenének a cuccok.
És nem lehet valahogy feltörni? Vagy valami más megoldás nincs?
2010. aug. 6. 11:06
1/2 anonim válasza:
fel lehet törni különböző ( [link] programokkal, a géped feldolgozási sebessége, + a jelszó keménysége (kerekterek száma összetétele) határozza meg a feltörés időtartalmát, ami lehet 1-2 hónap, de akár 1 év is...
2/2 Jocy092 válasza:
Én is így jártam! Az Ubuntu ingyenesen letölthető operációs rendszer és vagy egy "kipróbálás" funkciója, ez annyit tesz hogy kiírod dvd-r, majd boot-lod, beadja a kezdőképernyőt majd rámész hogy UBUNUTU KIPRÓBÁLÁSA és bal oldali sávban megtalálod az "intézőjét" és onnan hozzá tudsz férni a mappádhoz, és átmásolod egy másik mappába azokat és majd a windows-ban hozzá tudsz férni az átmásolt fájlokhoz és akár ki is tudod törölni, a Folder Lock-os kódodat sajna nem hozza vissza semmi, de legalább a fájljaid megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!