SoulEater7797 kérdése:
Néha beakad a gépem egy kicsikét. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szerintem egyébként valószínűleg a proci a bűnös, de azért megkérdezem, hátha mégsem :D
Például LoL-ban, amikor veszek egy itemet, akkor beakad olyan 0-5mp-es terjedelemben.
Nem csak itt csinál ilyen, hanem mondjuk amikor valami sokáig le van rakva tálcára, miután visszahozom akadva fut, töltöget közben.
AMD Athlon X2 255
Gigabyte GTX770
4GB Corsair RAM 1600MHz
WD 1TB Caviar Blue HDD (régebben EZEX)
2014. okt. 25. 15:59
11/12 A kérdező kommentje:
Most nem szeretnék gépre költeni, nemsokára i5 4460-at tervezek beszerezni.
2014. nov. 6. 17:29
12/12 A kérdező kommentje:
Lement a memtest, 10. tesztig nem volt semmi, most ahogy hazaértem, akkor kezdte el a 11. tesztet ami a Bitfade.
Ez elment 44%-ig, majd sz*rrá pakolta a kijelzőt hibákkal, majd 100k után kiléptem belőle, látván nem halad.
Most mit tegyek? Gariztassam a RAM-ot?
2014. nov. 7. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!