Hbrtt kérdése:
Der Omnibus Simulator 2-t feltelepítettem de ki rakja ezt: A program nem indul el, mert d3dx9_28. dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot. ' 5x telepítettem újra. De semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neten nem találtam hozzá semmi hasznosat. letölteni nem tudtam a dll fájlt. Win 7 van a gépemen.2014. okt. 20. 21:04
21/44 A kérdező kommentje:
ja ésamikor telepitve lett a win 7 1000g meg lett osztva egy 100g ra meg egy 900gigás ra. és csak a 100 gigás van.. a többi 900g eltünt.
2014. okt. 21. 11:54
22/44 anonim válasza:
A többi 900 megát lemezvezérlőbe vissza tudod szeretni
wifi: látom nincs fent a driver az acer honlapjáról le tudod tölteni
A vga jól van feltelepítve amint látom de azért én megkérdezem A windows egyből felismerte a vga kártyád vagy te raktad fel a drivert hozzá ??
23/44 A kérdező kommentje:
wifihez lett leszedve drivel acer hivatalos oldaláról. de semmi. videokártya drivert magától rakta fel.
2014. okt. 21. 12:03
24/44 A kérdező kommentje:
lemezvezérlőt hol keressem.?
2014. okt. 21. 12:05
25/44 anonim válasza:
Találtam valamit közben
letöltöd telepíted örülsz
mindenesetre egy külföldi forumon jó lett a srácnak
26/44 anonim válasza:
A hivatalos oldalon fent van vagyis az acer oldalon
27/44 A kérdező kommentje:
rákattolok a linkre és kiírja h ez a webhely nem jeleníthető meg.
2014. okt. 21. 12:10
28/44 anonim válasza:
Régi verziót akartál telepíteni, egy 2006osat, ezt is ki kell csomgagolni előtte egy mappába és a setup.exe fileal indítani:
29/44 A kérdező kommentje:
leszedtem, feltettem, és semmi.. ugyan az ami eddig. hiába kattolok rá 20 milliószor az dos.exe re.. semmi.:/ rakjam ujra a játékot vagy mi.? komolyan nem értem ezt az egészet.
2014. okt. 21. 12:24
30/44 anonim válasza:
Igen már én is észre vettem drivereket letudod tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!