A Utorrent miert szaggat a Windows 8.1-es Szamitogepeken?
Én qBitTorrent-et használok.
Ezze sosincs semmilyen gond. A uTorrent már a végét járja. Egyre rosszabbat írnak sajnos.
"Torrent filmek letöltése közben netezni,youtube videózni elég körülményes mert a letöltési sávszélességet elsődlegesen a torrent veszi igénybe,amíg a letöltés nincs kész ne várd az eredeti gyorsaságot"
Ez a kliens hibája, mert vacak a uTorrent. A qBitTorrent-tel csöpet sincs ilyen gond.
Előző voltam.
Koszonom a valaszokat, de ezek sajnos nem megfeleloek :(
Tudom hogyha le/fel toltes van akkor lelassul a gep meg a net mivel tobb dolgot hasznal ki a gep etc... mindegy, a problema az hogy 30 perc utan ha megy a fel/le toltes elkezd szakadozni a gep. Akkor is szakadozik ha bezarom ez esetben a torrent klienset, es akkor is (megjobban) ha nem. nem szamit hogy toltok e fel vagy le, ha 30 perc eltellik, akkor mar igyis ugyis belassul a gep. Regi gepemen siman megoldotta hogyha bezartam a klienset, vagy megallitottam a fell/letoltest, de itt csak egy ujrainditas oldja meg a gondot. Amugy Windows 8.1 64bit, HP Pavilion 15-n267sa gepem van, ami viszonylag uj a piacon. (nem felvagasnak mutatom, csak hogy tudjatok hogy egy ilyen gep, egy ilyen dolog miatt szaggat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!