Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Utorrent miert szaggat a...

A Utorrent miert szaggat a Windows 8.1-es Szamitogepeken?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemregiben vettem egy vadonatuj Windows 8.1 HP Pavilion laptopot, es amit a gep tud, az jelenleg eleg szep egy laptophoz... Ahanyszor valamit le akarok tolteni a torrent segitsegevel, a szamitogep kb 2-4ora utan annyira el kezd szaggatni hogy csak egy ujrainditas tudja ujra visszaporgetni az eredeti porgos tempojaba. Tudja valaki hogy ezt mi okozhatja? Csak is kizarolag torrent futtatasa kozbe tapasztaltam, Van modja hogy ezt ki lehessen kuszobolni? Nagyon szepen koszonom a valaszokat.

2014. okt. 20. 17:07
 1/6 levis56 ***** válasza:
Torrent filmek letöltése közben netezni,youtube videózni elég körülményes mert a letöltési sávszélességet elsődlegesen a torrent veszi igénybe,amíg a letöltés nincs kész ne várd az eredeti gyorsaságot. Ha nem ez a hiba csinálj víruskeresést,rendszerkarbantartást,töredezettség mentesítést.
2014. okt. 20. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Én qBitTorrent-et használok.

[link]

Ezze sosincs semmilyen gond. A uTorrent már a végét járja. Egyre rosszabbat írnak sajnos.

2014. okt. 21. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:

"Torrent filmek letöltése közben netezni,youtube videózni elég körülményes mert a letöltési sávszélességet elsődlegesen a torrent veszi igénybe,amíg a letöltés nincs kész ne várd az eredeti gyorsaságot"

Ez a kliens hibája, mert vacak a uTorrent. A qBitTorrent-tel csöpet sincs ilyen gond.

Előző voltam.

2014. okt. 21. 13:57
 4/6 levis56 ***** válasza:
A baj csak az,hogy ahová regisztrálva vagyok,Microbit utorrent 2.2.1 engedélyez arra hivatkozva a többi aránycsalást csinál így kizárják, csalónak bélyegezve azokat akik nem ezt használják.
2014. okt. 21. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, de ezek sajnos nem megfeleloek :(

Tudom hogyha le/fel toltes van akkor lelassul a gep meg a net mivel tobb dolgot hasznal ki a gep etc... mindegy, a problema az hogy 30 perc utan ha megy a fel/le toltes elkezd szakadozni a gep. Akkor is szakadozik ha bezarom ez esetben a torrent klienset, es akkor is (megjobban) ha nem. nem szamit hogy toltok e fel vagy le, ha 30 perc eltellik, akkor mar igyis ugyis belassul a gep. Regi gepemen siman megoldotta hogyha bezartam a klienset, vagy megallitottam a fell/letoltest, de itt csak egy ujrainditas oldja meg a gondot. Amugy Windows 8.1 64bit, HP Pavilion 15-n267sa gepem van, ami viszonylag uj a piacon. (nem felvagasnak mutatom, csak hogy tudjatok hogy egy ilyen gep, egy ilyen dolog miatt szaggat)

2014. okt. 22. 20:20
 6/6 heyainc válasza:
Sziasztok. Tök ugyanezzel a problémával küzdök egy teljesen más konfigon. Nekem nem csak torrentezés közben jön elő, hanem egy sima letöltő kliens használatakor is. Letiltottam az Előtöltés és a WSearch használatát, de az sem segített. Használat közben felugrik a memóriahasználat 98 százalékra, és még sem mutatja az erőforrásfigyelő, hogy mi is használ ennyi memóriát. 8 gb Ram van a gépben. Sikerült már megoldást találni?
2015. ápr. 16. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!