Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A CS:GO-t letöltöttem (vagyis...

A CS:GO-t letöltöttem (vagyis ráírtam lemezre és feltettem) De a launchert elindítom stb, és a csgo-t (a játékot) elindítom és nem indítja el csak ilyen fekete kép jelenik meg. (mintha töltene) Mi lehet a gond ez csak Steammal működik vagy mi?

Figyelt kérdés
Ha csak Steammal adjátok meg a linket honnan löltsem le, meg hogy hogyan használjam pls!

2014. okt. 19. 18:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az egyetlen vagyok, aki megpróbált neked segíteni, te hálátlan disznó.

Még azt is fontolgattam, hogy ha a géped esélyes lenne a játék futtatására, akkor ajándéknak megvásárolom és odaadom az aktiváló kódot, te meg így szólsz vissza?

Igenis, baromságokat hordasz össze, és ha megsértődsz, ha nem, azon a gépen akkor sem fog futni a CS GO, ha felfordulsz.

Szívesen a segítséget...

2014. okt. 27. 17:16
 32/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak ifegesített a beszólásod! Steames aktiváló kódot? Nem baj ez után már úgysem fogod nekem meg venni nem is várom el ez a komment után nem vagyok követelőző! Köszönöm a segítségedet és hogy megmondta, hogy a vidikarim nem jó! Sokat segítettél ha még bármi hozzáfűzni valód van, csak írd le! És HÁLÁS vagyok neked :) !
2014. okt. 27. 18:26
 33/36 anonim ***** válasza:
Hidd el, az a gép kicsit elavult, jobb lenne beszerezni egy teljesítményben jobbat, ha "frissebb" játékokkal akarsz játszani, mint pl. a CS:GO. Nincs kizárva, hogy valamit érne a tuning (vagy órajel megemelés), de ezek a hardverek határainak feszegetését jelenti, nem tesz jót neki és az élettartama is sokkal megrövidülhet. Azaz lehet, hogy bírod a kőműves munkát 0-24 órában, de 30 évesen gerincproblémákkal fogsz nyomorogni. Igaz, ezekhez már nem értek, én sosem foglalkoztam ilyen dolgokkal.
2014. okt. 27. 19:43
 34/36 A kérdező kommentje:
Oké de a memóriabővités segíthetne a merevlemez meghajtókon! Ez egy jólaptop és nem akarom azért kidobni mert a vidikaria elavult attól még ez egy laptop amit használok életemben! Mindenesetre köszi de amikor felhoztad hogy megveszed elgondolkoztam, és azon hogy egy tök ismeretlen ember akit ezen a weboldalon ismertem meg csak úgy adna nekem valamit karácsonyra ez kedves geszttus:) De köszönöm és értelek!
2014. okt. 27. 20:26
 35/36 anonim ***** válasza:

Bocs, elolvastam a válaszod, de tökre elfelejtettem reagálni rá, munkahelyről írok általában, biztos elfoglaltságom akadt.

Merevlemezen nem segít, esetleg a teljesíményben egy picit, de tudni kell, hogy az elsődleges szempont a grafikus kártya, ha játékról van szó, az viszi a hátán az egészet. Proci, memória másodlagos szempont.

Segíthet a memóriabővítés, ha a te laptopod bővíthető egyáltalán.

2014. okt. 29. 08:41
 36/36 A kérdező kommentje:

Igen az első a grafikus vezérlő(amit mindenki videokártyának hív). De a memóriabővítésjól jönne, ugyanis elférne még több játék a gépen :)!De köszi hogy válaszolsz,és látszik hogy felnőtt ember vagy mert értelmes válaszokat tudsz kinyögni nem úgy mint a trollok stb....

Nem tom a laptop DELL márkájú ez bővíthető-e?Deköszönöm a hosszas bajlódást! Amúgy mi a neved? Mit dolgozol? Hogy hívnak?

2014. okt. 29. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!