A CS:GO-t letöltöttem (vagyis ráírtam lemezre és feltettem) De a launchert elindítom stb, és a csgo-t (a játékot) elindítom és nem indítja el csak ilyen fekete kép jelenik meg. (mintha töltene) Mi lehet a gond ez csak Steammal működik vagy mi?
Az egyetlen vagyok, aki megpróbált neked segíteni, te hálátlan disznó.
Még azt is fontolgattam, hogy ha a géped esélyes lenne a játék futtatására, akkor ajándéknak megvásárolom és odaadom az aktiváló kódot, te meg így szólsz vissza?
Igenis, baromságokat hordasz össze, és ha megsértődsz, ha nem, azon a gépen akkor sem fog futni a CS GO, ha felfordulsz.
Szívesen a segítséget...
Bocs, elolvastam a válaszod, de tökre elfelejtettem reagálni rá, munkahelyről írok általában, biztos elfoglaltságom akadt.
Merevlemezen nem segít, esetleg a teljesíményben egy picit, de tudni kell, hogy az elsődleges szempont a grafikus kártya, ha játékról van szó, az viszi a hátán az egészet. Proci, memória másodlagos szempont.
Segíthet a memóriabővítés, ha a te laptopod bővíthető egyáltalán.
Igen az első a grafikus vezérlő(amit mindenki videokártyának hív). De a memóriabővítésjól jönne, ugyanis elférne még több játék a gépen :)!De köszi hogy válaszolsz,és látszik hogy felnőtt ember vagy mert értelmes válaszokat tudsz kinyögni nem úgy mint a trollok stb....
Nem tom a laptop DELL márkájú ez bővíthető-e?Deköszönöm a hosszas bajlódást! Amúgy mi a neved? Mit dolgozol? Hogy hívnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!