Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A CS:GO-t letöltöttem (vagyis...

A CS:GO-t letöltöttem (vagyis ráírtam lemezre és feltettem) De a launchert elindítom stb, és a csgo-t (a játékot) elindítom és nem indítja el csak ilyen fekete kép jelenik meg. (mintha töltene) Mi lehet a gond ez csak Steammal működik vagy mi?

Figyelt kérdés
Ha csak Steammal adjátok meg a linket honnan löltsem le, meg hogy hogyan használjam pls!

2014. okt. 19. 18:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Igen, megfelel. Minimum vidikarinak egy radeon 6450-et ír, de ha már pc-t bővítünk, érdemes több pénzt rá áldozni. A tiedre meg ráférne kb alaplaptól kezdve.
2014. okt. 26. 07:56
 22/36 A kérdező kommentje:

Hol tudom megnézni a gépem vidikarilyát! Az alaplapom jó!

Akkor összegezve:elfutna rendesen egy nem torrentes cs:go viszonylag pici laggal vagy semennyivel? Ha igen azt írd ha CSAK a vidikari azt mondd ha valami más is gond akkor azt! Köszönöm előre is!

2014. okt. 26. 10:58
 23/36 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy egy Everest , vagy Aida progit ha letöltesz, az feltünteti neked.

A proci éppen hogy csak gyengébb, mint a minimum követelmény, de szerintem bírnia kéne.

Amennyiben a kalózverzió nem fut rendesen, nem hiszem, hogy esély lenne arra, hogy az eredeti menne...

2014. okt. 26. 19:16
 24/36 A kérdező kommentje:
Kösz, de lehet hogy tényleg csak a kapózmiatt meg valami miatt nem fut jól! Ha megvenném leeht hogy jól futna lehet hogy megpróbálom! Ha még van ehhez hozzáfűznivalód csak írd le köszönöm szépen, sokat segítettél!
2014. okt. 26. 23:40
 25/36 A kérdező kommentje:
Egyébként a videokártyám: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (384 MB) E
2014. okt. 26. 23:46
 26/36 A kérdező kommentje:

Egyébként a videokártyám: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (384 MB) Ez jó lenne a cs go-nak?

De köszönöm és mondom, ha bármi még van nyugodtan írd le köszi!

2014. okt. 26. 23:46
 27/36 anonim ***** válasza:
Fúú, ez a vidikari nagyon gyengus... Szerintem esélyed nincs, hogy az eredeti fusson, feleslegesen ne add ki érte a pénzt. Ráadásul kezdhetted volna azzal, hogy laptopod van, így a tevékenységet, mely arra irányulna, játszani szeretnél, teljesen ellehetetlenül. Egy notebook nem játékra való (legalábbis ami 200 ezer Ft alatt van :D ), szerezz be egy asztali PC-t, sokkal jobban jársz (ha játszani akarsz). Ha meg mindenképp kell a CS, akkor max. A CS:Source, vagy a klasszikus 1.6 és társai a nyerők nálad, pontosabban a gépednél...
2014. okt. 27. 08:27
 28/36 A kérdező kommentje:
Kösz de igen laptopom van de azthittem ezt eddig is tudtad! Hidd el ezt a laptopot a játékokra találták ki! De ha szerinted anniyre nem jó a vidikarim lehet laptopban cserélni? Mennyi egy jó vidikari manapság? Ha igen akkor szól! (Az1.6 megvan a sourcet letöröltem hogy lehessen cs:gom! Sok helyem van a C:meghalytón! Hogyan lehet azt hogy játk közben csak a vidkarit használja a gép és fűtsőn! Mert ez így tényleg nem fog futni! Köszönöm és várom a választ !:)
2014. okt. 27. 11:57
 29/36 anonim ***** válasza:

Igen, lehet 8 éve játékokra volt kitalálva, de ha belegondolsz egy Trabant is királyi lovaskocsi volt egyszer. ;) De az idő nem áll meg, a hardverek meg nem alakulnak át a laptopodban, elavulnak az újonnan megjelenők mellett.

Fűtsön a vidikari? Te azzal melegszel otthon, vagy mi a szar? :D Ezeket nem lehet beállítgatni, ne bomolj már, honnan szedsz ilyen ba**mságokat össze? :D

Laptopban esetleg memóriát lehet bővíteni, azt is körülményes az ára miatt (is). Mást nem tudsz benne csere-berélni.

Szóval vagy új laptop (200 ezer Ft), vagy új asztali PC (100 ezer Ft). Kezdj el gyűjteni, és vegyél asztali számítógépet, ha játszani akarsz. Ha dolgozni, akkor gondolkodj laptopban. Ennyit tudtam segíteni.

2014. okt. 27. 13:58
 30/36 A kérdező kommentje:
Te ne oktassengem itt ki-.- Tudod ma már vannak olyan gépek amik használják a videokártát nem csak úgy van!És tudod manapság vannak használt PC-k is szóval ebben sincs igazad! Videokártyát kérdeztem,hogy leht e-benne csarélni ha ennyire nem vagy képes, hogy ezt megmondd, akkor megkeresem az interneten okostóni! Minek nézel te engem nem vagyok hülye csak nem vagyok gépszakértő sem, egy-két dolgot azért tudok te észkonbájn! Továbbra is kérdezem,hogy lehet benne cserélni szakemberrel akár vagy valahogy! Köszi a segítséget-.-!
2014. okt. 27. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!