Egy word 2003-as dokumentumot, hogy tudnék megnézni?
Jelenleg nincs office csomag a gépemen, és mobil nettel most le se tudom tölteni, viszont egy dokumentumot megakarok nézni.
Letöltöttem egy word viewert, de ezt írja:
van elég lemezterület, a másik kettőt nem tudom hogy kell ellenőrizni
Ennyi erővel (netes nézegető), akkor már egysezerűbb egy Libre Office vagy Open Ofice letöltése, és akkor legközelebb is kéznél lesz.
De a kérdező azt írja, hogy "...és mobil nettel most le se tudom tölteni...", akkor viszont az online nézegetés em fog jobban menni...
Viszont úgy emlékszem, hogy a Windows része a WordPad nevezetű program, azzal is meg lehet nyitni a .doc fájlokat.
Szerinted mi generál nagyobb adatforgalmat, egy teljes irodai programcsonag letöltése, vagy egy darab dokumentum feltöltése?
Ha meg nem értesz hozzá minek szólsz bele?
Bocsánat, tényleg nem értek hozzá, alig pár napja van számítógépem... :)
Viszont mások szövegértési problémáival nem tudok mit kezdeni: próbáld meg mégegyszer elolvasni, amit írtam (az egy-két melléütést most nézd el, egy kicsi Netbookon írok).
Vagy magyarázzam meg, mit írtam? Azt, hogy mindenképpen jobb volna egy valamilyen office program a gépre, hogy máskor is lehessen használni, de mivel írja a kérdező, hogy most nem tud töltögetni, ezért az online olvasgatás sem biztos, hogy nyerő. Tehát mindezek helyett javasoltam a Windowsban megtalálható (a kellékek között) WordPad használatát, mivel azzal is meg lehet nyitni a .doc fájlokat. Természetesen előtte ki is próbáltam, hogy ne beszéljek butaságokat.
bocsánat, hogy csak most írok
Nem az adatforgalommal volt nekem bajom... már jó pár gb-al túl léptem a korlátot és ilyenkor belassítják. A teljes office csomagot 1 nap alatt nem szedte volna le. Már a kérdés feltétele előtt is kipróbáltam 2 netes nézegetőt, de errort írtak... az online nézegetőket hanyagoltam ezek után, mert a feltöltés iszonyat lassú, 5mb-os a dokumentum és 1 óra alatt töltötte fel.
A wordpad semmire se volt jó, megnyitotta a fájlt de olvashatatlan volt a szöveg.
Végül is a probléma a következő volt: comodo dragon böngészővel szedtem le a dokumentumot egy atw tárhelyen működő oldalról. A böngésző ártalmas kódot észlelt az oldalon (persze ezt nem írta, csak másnap amikor megint leakartam tölteni)és ezért nem engedte megnyitni. Másnap amikor már üzent is a böngésző, hogy ez az oldal nem éppen biztonságos, akkor fogtam magam és chromeval letöltöttem, utána már működött.
Persze ahogy felmentem az oldalra a chrome be is kapott valami vírust (nem véletlen tértem át a dragonra, a chrome nem a legbiztonságosabb böngésző), de ez már lényegtelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!