Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy word 2003-as dokumentumot,...

Egy word 2003-as dokumentumot, hogy tudnék megnézni?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs office csomag a gépemen, és mobil nettel most le se tudom tölteni, viszont egy dokumentumot megakarok nézni.

Letöltöttem egy word viewert, de ezt írja:

[link]

van elég lemezterület, a másik kettőt nem tudom hogy kell ellenőrizni

2014. okt. 19. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Word dokumentumot csak word-ben fogsz tudni megnézni. Vagy olyan szövegszerkesztőben, ami kezeli a doc-ot (pl open office, libre office). Mindenképp le kell töltened egy ilyet.
2014. okt. 19. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség, van egy rakat netes nézegető, Google a barátod.
2014. okt. 19. 16:22
 3/6 Lajos54 ***** válasza:

Ennyi erővel (netes nézegető), akkor már egysezerűbb egy Libre Office vagy Open Ofice letöltése, és akkor legközelebb is kéznél lesz.

De a kérdező azt írja, hogy "...és mobil nettel most le se tudom tölteni...", akkor viszont az online nézegetés em fog jobban menni...

Viszont úgy emlékszem, hogy a Windows része a WordPad nevezetű program, azzal is meg lehet nyitni a .doc fájlokat.

2014. okt. 19. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerinted mi generál nagyobb adatforgalmat, egy teljes irodai programcsonag letöltése, vagy egy darab dokumentum feltöltése?

Ha meg nem értesz hozzá minek szólsz bele?

2014. okt. 19. 17:15
 5/6 Lajos54 ***** válasza:

Bocsánat, tényleg nem értek hozzá, alig pár napja van számítógépem... :)

Viszont mások szövegértési problémáival nem tudok mit kezdeni: próbáld meg mégegyszer elolvasni, amit írtam (az egy-két melléütést most nézd el, egy kicsi Netbookon írok).

Vagy magyarázzam meg, mit írtam? Azt, hogy mindenképpen jobb volna egy valamilyen office program a gépre, hogy máskor is lehessen használni, de mivel írja a kérdező, hogy most nem tud töltögetni, ezért az online olvasgatás sem biztos, hogy nyerő. Tehát mindezek helyett javasoltam a Windowsban megtalálható (a kellékek között) WordPad használatát, mivel azzal is meg lehet nyitni a .doc fájlokat. Természetesen előtte ki is próbáltam, hogy ne beszéljek butaságokat.

2014. okt. 19. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:

bocsánat, hogy csak most írok

Nem az adatforgalommal volt nekem bajom... már jó pár gb-al túl léptem a korlátot és ilyenkor belassítják. A teljes office csomagot 1 nap alatt nem szedte volna le. Már a kérdés feltétele előtt is kipróbáltam 2 netes nézegetőt, de errort írtak... az online nézegetőket hanyagoltam ezek után, mert a feltöltés iszonyat lassú, 5mb-os a dokumentum és 1 óra alatt töltötte fel.

A wordpad semmire se volt jó, megnyitotta a fájlt de olvashatatlan volt a szöveg.

Végül is a probléma a következő volt: comodo dragon böngészővel szedtem le a dokumentumot egy atw tárhelyen működő oldalról. A böngésző ártalmas kódot észlelt az oldalon (persze ezt nem írta, csak másnap amikor megint leakartam tölteni)és ezért nem engedte megnyitni. Másnap amikor már üzent is a böngésző, hogy ez az oldal nem éppen biztonságos, akkor fogtam magam és chromeval letöltöttem, utána már működött.

Persze ahogy felmentem az oldalra a chrome be is kapott valami vírust (nem véletlen tértem át a dragonra, a chrome nem a legbiztonságosabb böngésző), de ez már lényegtelen :)

2014. okt. 24. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!