Miért írja ki azt, hogy két Windows van a gépemen?
Újratelepítettem a gépemet(ugyan azt az operációs rendszert tettem fel ami rajta volt, ugyan arról a CD ről. Név szerint : Windows 7 Professopnal 64 bit ) és azóta bekapcsolásnál ezt hozza ki: [link]
Vagyis azt hogy válasszam ki melyik operációs rendszert szeretném újratelepíteni. Két lehetőséget hoz fel, mindkettő az hogy Windows 7 és ha 30 mp alatt nem választok automatikusan az elsőt választja.Ha az elsőre megyek, vagy lejár a 30 mp akkor bejön az újratelepített Windows, semmi gond nincs.
Ha rá megyek a másodikra ezt írja ki : [link]
Elnézést a kép rossz minőségéért, nem tudtam jobbat készíteni de szerintem olvasható.
Az újratelepítésnél mindent normálisan csináltam, annyit csináltam hogy más meghajtóra tettem rá a Windowst mint amin eddig volt. ( Előtte nem töröltem le a Windowst, csak simán betettem kikapcsolásnál a lemezt, újra indítottam a gépet, bebootoltam és feletelíptettem másik meghajtóra ). Gondolom ezzel lehet a gond, ezért megformáztam a másik meghajtót, amin előzőleg volt így azon most semmi nincsen de mégis kihozza....
Tudna segíteni valaki, hogy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!