Ha vennék eredeti windowst akkor is újra tudnám tenni ha?
Figyelt kérdés
Ha ki cserélem a gépben az alaplapot stb..
Szóval idő után mikor újra kell rakni a gépet akkor új alaplapnál/winyónál is fel lehet használni vagy hogy működik ez?
Windows 8.1 PRO 64bit et szeretnék vásárolni.
Mert már elegem van abból hogy mindíg aktivátort keresni stb..
2014. okt. 18. 18:32
1/7 anonim válasza:
Újra tudod, esetleg magyarázkodnod kell egy kicsit a Microsoft Magyarországnak.
Otthonra minek a Pro?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mindíg is win7 pro-t win8.1 prot használtam abban vagyok biztos. Tudom hogy nem sokban különböznek de már hozzá szoktam.
2014. okt. 18. 18:42
3/7 anonim válasza:
Kb. 10.000 Ft ez a hozzászokás. Ennyivel olcsóbb a kifejezetten otthoni használatra szánt verzió. Gondolom te is otthon szeretnéd használni.
4/7 A kérdező kommentje:
Aha.
2014. okt. 18. 18:45
5/7 anonim válasza:
Akor minek neked a pro verzió ? Az nagyon drága lesz kb 60 ezer a sima meg 30 ezer normális vagy te kérdezö ? Én is simát vettem minek vegyek meg olyan windowt aminek az összes funkciójét kise használom ? Konvertálni tudok írni dvdt zenét hallgatni fimetnézni minek nekem az üzleti csomag ? Nagyzási mánia és pazarlás.A Kinézete is ugyanaz a simának csak a betöltésnél szokta kiírni melyik verzió fut
6/7 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen a windows 8.1 pro az 30k a sima meg 26k kb
2014. okt. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!