Ajánlanátok egy képernyöfelvevö meg egy szerkesztöprogit? FONTOS!
Kellene olyan amivel böngészös(flash-es,unity-s) játékokak tudok videózni és feltölteni youtubra!
Ha lehet ingyeneset vagy próbaverziósat ami jó(felveszi meg minden,csak pl. kevesebb funkciói vannak).
És kellene egy videóvágó,-szerkesztö progi is!
Sony vegas13(pro) kellene,csak nem tudom hogyan lehet letölteni ingyenesen,pedig lehet!
Légszives,FONTOS!
Ja akkor szuper! :))
De mennyi idö feltölteni,meg renderelni a gépemmel(HD 1080p vagy min.HD 720p)?
Azthiszem azok az idöigényesebbek.
Aamúgy nagyon köszönöm a segítséget tényleg,hasznos! :)

A renderelési idő függ a videó hosszától, a kimeneti formátumtól, a rárakott effektek számától, sávok mennyiségétől stb,. Figyelembe véve a gépedet, kb úgy saccolom, hogy a felvett videó hosszának a duplája a render idő. Magyarán. Egy fél órás vidit, egy óra alatt megold. De ez tényleg függ a fentiektől, és csak becslés.
A feltöltési időt kizárólag a sávszélességed szabja meg.
Á pompás,de tényleg :).
Csak max. 15perces videókat készítenék,de szerintem olyan 10perc lesz az átlag...
Böngészös játékot into,outro-val meg szok színes effektekkel,mindeggyiknek egy külön sáv a zenének :).
Ez kb. akkor mennyi idö lenne átkovertálni 1080p-be+feltölteni youtube-ra?

Azthittem így könnyebb lesz megsaccolni :/.
De a netem vagy 100mb/s vagy 200mb/s,de szerintem az utóbbi :).

Köszi!
Akkor jövö hèten vagy 13nap múlva pontosan videótömeggyártás indul! :)))
Majd írok ha valami nem lenne mégse jó.
Most gondoltam bele,és lenne mégegy kérdésem:
Nekem ASUS laptopom van a felbontás 1366x766,de amikor felveszem a videót át lehet konvertálni egy youtube videó méretévé vagy magától megcsinálja?
mert szerintem elég ronda lenne akkor egy 1280x1024-es monitoron vagy nem?
Azt hallottam,h a youtube vidik mérete 1280x760 ez igaz(mert hogyha lehet felbontást konvertálni akkor tudjam,hogy mennyibe kell)?

Persze, megoldható. De ne bonyolítsd túl a dolgot. Még egy képkockát se vettél fel, és már ilyeneken aggódsz. Pláne azt sem tudom, hogy milyen programról beszélünk. Letöltötted ? Működik ? Kipróbáltad a felvételt ?
A felbontásról nincs értelme beszélni, amig ezekkel nem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!