Melyik programmal érdemes a legjobban plakátokat, szórólapokat készíteni?
Szia.
Amihez profi szinten értesz, (tudom hogy nagyon gagyi, de akár office programm is lehet ilyent késziteni - word, publiser, stb - ha nagyon profi vagy benne, vagy ne adj isten paintal is : http://www.youtube.com/watch?v=xy-lV3MyVJw ).
Sok sikert.
Üdv.
@20:59:
Marhaság, egyértelműen Illustrator és/vagy InDesign.
Én mondjuk maradok az Inkscape-nél, de az nem Adobe (nem is tud annyit, csak ingyenes és egyszerű), ez viszont legyen az én bajom.
Akkor nem értem a problémát. "Persze, hogy meg tudod csinálni"
Vagyis miben másabb az InDesign, mint a PS? Mert nekem ebből még mindig csak annyi jött le, hogy az egyik képekkel is dolgozik, a másik meg tud képekkel dolgozni. Ami eddig szimplán csak pénzlehúzás szagú...
"Mert nekem ebből még mindig csak annyi jött le, hogy az egyik képekkel is dolgozik, a másik meg tud képekkel dolgozni."
Az egyik képszerkesztő, a képmódosítás eszközeivel az előtérben, a másik meg kiadványszerkesztő, lapelrendezéssel, nyomdai szabványokkal, a forrásfájlokat módszeresen nyilvántartó, ellenőrző és az előkészített anyaghoz csatoló rendszerrel. A kétféle munka sok területen átfedi egymást, ettől függetlenül kiadványszerkesztésre inkább kiadványszerkesztő kívánkozik.
Amúgy a festőművész, keretező, kiállításrendező szintén képekkel dolgozik, csak nem pont ugyanazt csinálja.
"a Microsoftnak ott van az MS Office Word, de kiadna egy MS Office String-et"
Hát, így tényleg nem volna sok értelme, de egy korrekt MS-kiadványszerkesztőnek bizony igen. Csak ki venné akkor az évtizedek óta gányolgatott Office-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!