Mért nem jo a COD MW2?
Figyelt kérdés
Feltettem jáccotam vele majd másnap elakarom inditani és ezt irja: Fatal Error Steam must be running to play this game
Mi lehet a baj?
Elöre is köszönöm a válaszokat
2010. jan. 24. 10:49
2/4 anonim válasza:
Ha megnyugtatt akkor nekem se jó nyugi kijavítják csak még kb 1-2 hét és iylen választ hogy kapcsold be a steamet hol?hol lehet bekapcsolni??ez hülyeség....amúgy nem csak a cod 6 nem jó se a counter strike 1.6 se a team fortess 2 se semmi nem jó...mert nekem ezek a játékok vannak meg eredetibe de ugyanaszt irja ki nekem is....majd jo lesz
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
rájöttem skacok hogy hogy kell megcsinálni a steamet meg a játékot töröld le és rakd oda ahol az operációs rendszer van és jó lesz remélem segítettem mert nekem jo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!